Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Törzsvásárlói kedvezmények

Ugye Te is szeretnél olcsóbban vásárolni? Mi gondolunk a rendszeres vásárlóinkra és megjutalmazzuk Őket 5% kedvezménnyel. Mit kell ahhoz tenned, hogy Te is igénybe vehesd? Vásárolj webáruházunkból bruttó 50.000 Ft értékben és amikor eléred ezt az összeghatárt a következő vásárláskor már automatikusan VIP TÖRZSVÁSÁRLÓNK leszel és érvényes lesz az 5% kedvezmény. Ha az egyszeri vásárlásod nem éri el az 50.000 Ft os határt ne aggódj mert a rendszer összeadja a vásárlásaidat, de ehhez ne feledd feltétlenül regisztrálj!

Ha nem akarsz ilyen összegben vásárolni? Fogj össze barátaiddal, rokonaiddal és máris élvezhetitek a kedvezőbb árakat sőt még rendelésedet 15.000 Ft felett ingyen is szállítjuk.

Az 5%-os törzsvásárlói kedvezményt csak a nem akciós termékekre vonatkozik. Az árainkat úgy alakítottuk ki, hogy kedvező legyen a vásárlóink számíra így az akciós árakból már nem tudunk többet engedni. Köszönjük megértésed.

Összefoglalva:

  • Regisztrálj áruházunkba (a hírlevet is kérd mert jó cikkeket, ajánlatokat szoktunk küldeni)
  • Vásárolj összesen 50.000 felett (több vásárlás összeadódik)
  • Amikor eléred az összeget máris 5% kedvezménnyel vásárolhatsz
  • 15.000 feletti rendelésnél ingyen szállítjuk a megrendelt termékeket
  • Nyomj egy LIKE-ot a FACEBOOK oldalunkra, hogy a friss információkról ne maradj le (gyerekek fejlesztése, játékok hatásai, új játékok)
  • Szeretettel visszavárunk :)

Bármilyen kérdésed van fordulj bizalommal hozzánk emailben vagy telefonon vagy facebookon.

Köszönettel:

Lipócziné Ági
+36309753755
rendeles@jatekfarm.hu