Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü

​Szabaduló szoba társasjáték, szabadulószoba gyerekekeknek, szabadulós társasjátékok

Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendtek a szabadulószobák, máv néven kijutós játékok, amik főként csapatépítésre, társaságok összekovácsolására, illetve önfeledt szórakozásra szolgálnak. A játék rendre úgy kezdődik, hogy becsukják a játékosok mögött az ajtót, elindítják az órát, és indulhat az egy-másfél órányi izgalom, fejtörés, tanácskozás, ötletelés, mely jóesetben kiszabadulással zárul. Ezt az élményt hozza el az otthonodba a szabadulószoba társasjáték! Szabaduló szoba gyerekeknek!

Menekülő szoba játékok otthon

Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendtek a menekülő szobák, más néven szabadulós vagy kijutós játékok. A menekülő 

szobák főként csapatépítésre, együttműködés fejlesztésére, közös kalandra és derűs szórakozásra adnak lehetőséget. A játék során minden esetben különböző feladatok és feladványok megoldásával haladhattok lépésről lépésre, majd menekülhettek ki a szobából/helyiségből.

Csapatépítés, kalandok, izgalmak, kreatív problémamegoldás, önfeledt szórakozás – ezt az élményt hozza el otthonodba mindegyik menekülő szoba társasjáték!