Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
3.300 Ft (2.598 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 10 éves kortól
Játékidő Hosszú (60 perc fölött)
Játékosok száma Parti (5 fő fölött)
Nyelv Magyar

Színről színre - Újszövetségi kártyagaléria társasjáték

Ár:
3.300 Ft (2.598 Ft + ÁFA)
Gyártó: Parakletos
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2020. november 27.
Cikkszám: 64003
Szerezhető hűségpontok: 34
Átlagos értékelés:

Színről színre - Újszövetségi kártyagaléria„Színről színre” nézhetjük végig a Biblia történeteit, főbb életképeit, szimbólumait, ha közelebb lépünk a művészettörténet korszakaihoz, jól szemügyre vesszük a művészek alkotásait. Rácsodálkozhatunk különböző korok és alkotók bibliai világképére, biblia- és istenképére, megismerhetünk keresztény jelképeket, értékeket, fogalmakat. Felfedezhetjük a művészeti korstílusok, képzőművészeti műfajok jellegzetességeit, rejtett információit, mint pl. a tárgyak, mozdulatok, egyéb képi elemek vagy a színek szimbolikája.

10 éves kortól, 2-8 játékos, 90 perc. Fejleszti a rendszerző képességet, kombinációs készséget, tárgyi tudást, szerialitást és az ábraolvasást.

Fontos, hogy gyermekeink tanuljanak, fejlődjenek. A legszebb dolog ha ezt játék közben tehetik. Ezzel a játékkal is garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete!


♨️Vásárold meg most csak 3.300 Ft-ért!♨️

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Leírás

Színről színre - Újszövetségi kártyagaléria társasjáték részletek:

 

Ilyen „színről színre” való szemlélődésre, játékos felfedezésre invitál ez a bibliai és művészettörténeti kártyajáték, ami végigvezet a művészettörténet nagy korszakain az ókortól napjainkig. 160 kártyán 160 újszövetségi témájú műalkotás – freskó, szobor, kárpit, táblakép, ikon, dombormű stb. – színes képével találkozhatunk, öt alapjáték tízféle játékszabálya közül választhatunk. Kártyagalériát építhetünk a bibliai téma, korstílus, származási hely, műfaj figyelembevételével. Tízéves kortól gyerekeknek és felnőtteknek, fiataloknak és öregeknek, otthon és gyülekezetben, iskolában és táborban, egyszerű változata még útközben is játszható. Játéklehetőségek: ● Keresztkirakós galéria: egyszerű és összetett, közös, páros és magángaléria ● Művészeti kvartett ● Kérdezz-felelek ● Gyűjtemények: Műgyűjtő és Bibliaépítő ● Tárlatvezetés

Fontos, hogy gyermekeink tanuljanak, fejlődjenek. A legszebb dolog ha ezt játék közben tehetik. Ezzel a játékkal is garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete!

A Színről színre - Újszövetségi kártyagaléria társasjáték ára most csak 3.300 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!