A www.jatekfarm.hu oldalon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Több infó: https://www.jatekfarm.hu/vasarlasi_feltetelek_5 Elfogadom
Termékek Menü
0

Szállítás, Fizetés

Szállítási idő:

A  raktáron lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap

A rendelhető termékek várható kiszállítási ideje: 3-6 munkanap

Amennyiben valamelyik termék kiszállítása hosszabb időt venne igénybe vagy nem beszerezhető telefonon vagy emailben tájékoztatjuk a kedves vásárlót.


Belföldi szállítási módok:  (nemzetközi szállítási információkért kattints ide) 

 • Ingyenes átvétel Debrecenben a Játékfarm játékboltunkban. (4034 Debrecen Vámospércsi út 40.)

 Az üzletünkben van lehetőség bankkártyás fizetésre is.

Értékhatár: 0-20000Ft ig 20000Ft tól
Személyes átvétel debreceni üzletünkben
(4034 Debrecen Vámospércsi út 40.)
Ingyenes Ingyenes

 


Szállítási mód Szállítási díj Szállítási díj Szállítási díj
Értékhatár: 0-10000Ft ig 10e-20e Ft ig 20000Ft tól
Személyes átvétel debreceni üzletünkben
(4034 Debrecen Vámospércsi út 40.)
Ingyenes Ingyenes Ingyenes
Személyes átvétel Postán (MPL, COOP) 790 Ft 590 Ft Ingyenes
Személyes átvétel PostaPonton (MOL benzinkút) 790 Ft 590 Ft Ingyenes
Személyes átvétel MPL Csomagautomatából 790 Ft 590 Ft Ingyenes
Házhozszállítás MPL futárszolgálattal 990 Ft 990 Ft Ingyenes
Házhozszállítás TOF futárszolgálattal 24H 990 Ft 990 Ft Ingyenes
Házhozszállítás TOF futárszolgálattal + Szállítás biztosítás 1 480 Ft 1 480 Ft 590 Ft

* néhány nagy terjedelmű kültéri játékok esetén a szállítási díj eltérhet. Ezt a pénztár oldalon még a megrendelés elküldése előtt egyértelműen kiírja a rendszer.


 • Házhozszállítás TOF futárszolgálattal Trans-O-Flex

24 órás kiszállítás. A kiszállítást a Trans-O-Flex futárszolgálat végzi, az Ön által megadott címre. A küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a TOF a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, a TOF kollégája egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. A TOF a kiszállításról email értesítőt küld a címzettnek.

Több mint 15 éves szakmai múlttal rendelkezünk a magyar piacon – hiszen cégünk jogelődje, a Road Parcel Kft. már 1997-ben jelen volt Magyarországon. A 2007-ben tulajdonosunkká vált Osztrák Posta pedig olyan szakmai hátteret biztosít számunkra, amely hosszú távon megalapozza fejlődésünket.

 

Értékhatár: 0-20000Ft ig 20000Ft tól
Házhozszállítás TOF futárszolgálattal 990 Ft Ingyenes

Csomag nyomkövetés   


 • Házhozszállítás TOF futárszolgálattal + Szállítás biztosítás

24 órás kiszállítás. A kiszállítást a Trans-O-Flex futárszolgálat végzi, az általad megadott címre. A küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a TOF a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, a TOF kollégája egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. A TOF a kiszállításról email értesítőt küld a címzettnek.

 

 

 

Értékhatár: 0-20000Ft ig 20000Ft tól
Házhozszállítás TOF futárszolgálattal + Szállítás biztosítás 1 480 Ft 590 Ft

 

KISZÁLLÍTÁS SZÁLLÍTÁS BIZTOSÍTÁSSAL: Biztosítsd rendelésedet a rejtett sérülések ellen is! Nem vetted észre az átvételnél, hogy megsérült a csomagod?

Szállítás biztosítással az átvételt követő 24 órán belül jelezheted és postafordultával cseréljük (amennyiben a készleten van a termék). Csomagsérülés esetén kérjük mielőbb, de legkésőbb az átvételt követő 24 órán belül jelezd a sérülést, e-mailben csatolva a sérült termék fényképét és intézzük a cserét. Kérlek azonnal jelezd, ha már a termék doboza is sérült, és ne kezd el használni a terméket. A szolgáltatás megváltása nélkül kizárólag az átvétel során jelzett és a futárral együtt készített jegyzőkönyvben rögzített sérüléseket tudjuk elfogadni. Szállítás biztosítással nem kell aggódnod a rejtett szállítási sérülésekért, azokért jegyzőkönyv nélkül is helyt állunk! Váltsd meg a szolgáltatást, ha nem Te veszed át a rendelésedet, vagy nincs rá lehetőséged, hogy tüzetesen ellenőrizd a csomagot az átvétel során, mert ha csak az átvétel után jelzed a problémát, nem igazolt a sérülés keletkezésének a helye és a kárigény elutasításra kerül. A szállítás biztosítással nincsen sérült termék! Ha mégis megsérült a szállítás során és az átvételt követő 24 órán belül jelzed, cseréljük a sérült terméket!  


Házhozszállítás MPL (Magyar Posta) futárszolgálattal

Házhoz kézbesítés: Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

Értékhatár: 0-20000Ft ig 20000Ft tól
Házhozszállítás MPL futárszolgálattal 990 Ft Ingyenes
 


 


 • A PostaPont hálózattal egy új, kényelmes, országszerte több mint 2700 helyen hozzáférhető csomagátvételi módból választhat:


 • Miért érdemes Csomagautomatába rendelned?


Mert automatáink a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. Itt megnézheted, hogy neked melyik esik útba.

Az átvétel miatt nem kell kitérőt tenned, hiszen a Csomagautomaták többségétbevásárlóközpontok parkolóiban, forgalmas helyeken helyeztük el, ahol egyébként is megfordulsz.
Nincs várakozás, a rendelésedet bármikor egyszerűen és gyorsan átveheted. Nem kell a munkahelyeden vagy otthon átvenned a csomagod.
A csomag érkezéséről SMS-ben értesítünk, ezt követően küldeményedet 2 munkanapig tároljuk az automatában. Csomagodat egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheted ki az automatából. A határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítjuk valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kapsz.

A küldemények maximális tömege 20 kg.

Értékhatár: 0-10000Ft ig 10e-20e Ft ig 20000Ft tól
Személyes átvétel MPL Csomagautomatából 790 Ft 590 Ft Ingyenes


 • Miért érdemes MOL- Coop PostaPontra rendelned?

Mert a legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozhatod a csomagod. Itt 

megnézheted, hogy neked melyik esik útba.

SMS-ben vagy e-mailben értesítünk a küldemény érkezéséről, ahogy te szeretnéd. Csomagodhoz a webáruház 5 vagy 10 munkanapos őrzési időt is választhat – ez időn belül akkor mész érte, amikor akarsz. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek. A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.
A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethetsz.

A küldemények maximális tömege 20 kg.

Értékhatár: 0-10000Ft ig 10e-20e Ft ig 20000Ft tól
Személyes átvétel PostaPonton (MOL benzinkút, COOP üzletek) 790 Ft 590 Ft Ingyenes


 • Miért érdemes postára rendelned?

 

Mert országosan több mint 2500 helyen, így akár a legtávolabbi településen is átveheted a csomagod. Válassz egy postát, amelyik útba esik!
Csomagodhoz a webáruház 5 vagy 10 munkanapos őrzési időt is választhat, ez időn belül akkor mész érte, amikor akarsz.
A csomagod felvételét összekötheted más postai ügyeid intézésével.
Nem kell otthon várakoznod, vagy mást megkérned a csomag átvételére.

A küldemények maximális tömege 30 kg.

Értékhatár: 0-10000Ft ig 10e-20e Ft ig 20000Ft tól
Személyes átvétel Postán (MPL) 790 Ft 590 Ft Ingyenes

 


Fizetési módok

 • Utánvéttel történő fizetés:, a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének/vagy a Posta Pont  munkatársának. A futárnál vagy az átvételi pontokon bankkártyával is lehet fizetni.
 • Készpénzes fizetés: kizárólag a debreceni átvétel esetén lehetséges.
 • Átutalásos fizetés: Intézményeknek, szerződött partnereknek lehetőség van átutalásos fizetésre is, magánszemélyeknek csak előreutalással fizethetnek.

Utaláshoz szükséges adatok:

Cégnév: Kidologic Kft

Bankszámlavezető: Hajdú Takarék Takarékszövetkezet

Bankszámlaszám: 60600170-11108047


 • Biztonságos online fizetés bankkártyával vagy Barion egyenlegről

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

 • Simple bankkártyás fizetés (OTP csoport)


A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget. 

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI? 

1.     A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.

2.     A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.

3.     A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.

4.     A fizetéseredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Simple rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.

Bővebb információ: https://www.simple.hu/Fooldal


Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítási információk

Cégünk a táblázatban szereplő országokba vállal kiszállítást. Nemzetközi szállítás esetén csak banki előreutalás vagy biztonságos bankkártyás (OTP SIMPLE) fizetés választható.

A kiszállítást a Trans-O-Flex futárszolgálat végzi, az Ön által megadott címre. A TOF több mint 15 éves szakmai múlttal rendelkezik a magyar piacon – hiszen cégünk jogelődje, a Road Parcel Kft. már 1997-ben jelen volt Magyarországon. A 2007-ben tulajdonosukká vált Osztrák Posta pedig olyan szakmai hátteret biztosít számukra, amely hosszú távon megalapozza fejlődésüket.

Küldeményeik gördülékeny nyomonkövetése (a csehországi csomagok kivételével) az EURODIS rendszerén keresztül történik. A csomagkövetés a www.tof.hu vagy az eurodis.com weboldalakon érhető el!

Az áraink a Magyarországon érvényben lévő ÁFÁ-t tartalmazzák! Amennyiben ÁFA nélkül szeretne vásárolni EU adószámmal kell, hogy rendelkezzen (VAT number) melyet ezen az oldalon ellenőrizhet: http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/?locale=hu Ebben az esetben írjon emailt!

Nemzetközi szállítás TOF futárszolgálattal Kiszállítási idő (nap) Szállítási díj (10 kg ig) Szállítási díj (10 kg felett)
Ausztria 2 3 490 Ft 6 490 Ft
Románia 2-3 3 490 Ft 6 490 Ft
Szlovákia 2 3 490 Ft 6 490 Ft
Szlovénia 2 3 490 Ft 6 490 Ft
Horvátország 2-3 3 490 Ft 6 490 Ft
Csehország 3 7 990 Ft 12 990 Ft
Németország 3 7 990 Ft 12 990 Ft
Benelux államok 4 7 990 Ft 12 990 Ft
Hollandia 4 7 990 Ft 12 990 Ft
Olaszország 4 7 990 Ft 12 990 Ft
Franciaország 4 9 990 Ft 15 990 Ft
Spanyolország 4 9 990 Ft 15 990 Ft
Egyesült Királyság 4 9 990 Ft 15 990 Ft