Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
5.890 Ft (4.638 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 6 éves kortól
Játékidő Rövid (10-30 perc)
Játékosok száma 2-5 fő
Átlagos értékelésinformation_mark ⭐⭐⭐⭐⭐ (3)

Splittissimo - Törd a fejed törtekkel

Ár:
5.890 Ft (4.638 Ft + ÁFA)
Gyártó: The Brainy Band
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 57065
Szerezhető hűségpontok: 59

Egy új pizzériában, a Splittissimo-ban bármilyen méretben rendelhetsz pizza szeleteket! A vevők kedvező áron próbálhatják ki azfinomabbnál finomabb pizzákat, ám a pizza futárokat próbára teszi, hogy villámgyorsan ki tudják választaniuk a megfelelő méretű szeleteket, a megrendelt feltétekkel. Nem elég az ízesítéseket tudniuk, de villámgyorsan és profin kell számolniuk a törtekkel is!

Ebben a játékban villámgyorsan megtanulsz bánni a törtekkel, játékosan úgy hogy észre sem veszed! Vigyázz mert te leszel az osztály legjobbja.

Kik játszhatják?

A könnyített játék 6 éves kortól ajánlott, az alapjáték 8 éves kortól és a nehezített játék 10 éves kortól ajánlott!

Ebben a játékban nem fogod utálni a matekot :)

Legyél Te a splitissimo nyertese!

♨️Vásárold meg most csak 5.890 Ft-ért! ♨️
Gyors és pontos szállítás -Gondos csomagolás - Értesítés a rendelés minden mozzanatáról - Magyar családi vállalkozás
♨️
## Szállítási információ ##

Leírás

Splittissimo - Törd a fejed törtekkel részletek:

 

JÁTÉKSZABÁLY
Egyszerű játék (6+)
A nehézségi fokot pontok jelölik. Ezt a változatot azok a gyerekek is játszhatják, akik még nem ismerik a törtek fogalmát és azok számtani megjelenítését. Ebben a változatban csak a kerek pizza kártyák játszanak. A nehézségi szint fokozatosan emelhető, először csak a legegyszerűbb kártyákkal kezdve a játékot (amelyeken egy pont látható), majd később hozzátéve a két-, illetve hárompontosakat. A játék megkezdése előtt, csapjatok fel négy kártyát közepre. Mindegyik játékos négy lapot kap, amit szintén felfordítva maguk elé helyeznek (ha az egy pontos, egyszerű kártyákkal játszotok, csak három lapot kell középre tenni és mindegyik játékos csak három lapot kap)... további részletek a játékszabályban.

Alapjáték (8+)
Ezt a változatot azok játszhatják, akik már ismerik a törtek fogalmát, és számtani megjelenítésüket. Mind a kerek, mind pedig a négyszögletű kártyák játszanak. Legjobb, ha a legegyszerűbb (egypontos) kártyákkal kezdtek és fokozatosan adjátok hozzá a nehezebb kártyákat a játék során. A játék célja, hogy annyi pizza rendelést teljesíts, amennyit csak lehetséges. A négyszögletes kártyákon egy tört és valamilyen feltét látható. A soron lévő játékosnak meg kell találnia a négyszögletes megrendelés kártyán szereplő méretű és feltétű pizzát. Ha sikerült megtalálni a hozzáillő kártyát, a játékos elveszi a pizzát,
és a megrendelés kártyával együtt maga elé gyűjti, hogy a játék végén össze lehessen számolni.

Nehezített pálya (10+)
Ez a játék hasonló az alapjátékhoz, de további szabályokkal egészül ki, melyektől a játék pörgősebb és izgalmasabb lesz.

A Splittissimo - Törd a fejed törtekkel ára most csak 5.890 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Játékleírás /csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!