Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Paraméterek

Ajánlott korosztályquestion_mark 10 éves kortól
Játékidő Hosszú (60 perc fölött)
Játékosok száma 1-4 fő
Nyelv Magyar

FB vélemények

 

Robinson Crusoe: Kalandok az elátkozott szigeten társasjáték

Ár:
16.150 Ft (12.717 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 59444
Gyártó: Portal
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés:

Új kapuk nyílnak az együttműködésen alapuló játékok világában a Robinson Crusoe: Kanaldok az elátkozott szigeten kooperációs társasjátékkal! Légy részese a hajótöröttek csapatának, és tedd élhetővé a szigetet a társaid segítségével! Fordulatok, csavarok, izgalmak akár 2-3 órán át!


Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Kicker 3-as(termék oldal)

Leírás

Robinson Crusoe: Kalandok az elátkozott szigeten társasjáték részletek:

 

A Robinson Crusoe: Kalandok az elátkozott szigeten kooperációs társasjáték az eredeti Robinson Crusoe novellán alapul, és a játék középpontjában a kaland, a felfedezés, a harc a vadállatokkal és az időjárás viszontagságaival állnak. A jelenlegi játék a 2012-es év egyik legjobban sikerült játékának átdolgozott kiadása, mely még szebb kivitelezésben, még érthetőbb formában jelent meg. 

A játékban a játékosok a hajótörést elszenvedő legénység bőrébe bújnak (szakács, ács, felfedező vagy katona), és az elhagyatott szigeten együtt kell menedéket építeniük, élelmet szerezniük, és szembenézniük a lakatlan sziget nehézségeivel. A játékosoknak harcolniuk kell a vadállatok ellen és az időjárás viszontagságaival, otthont kell építeniük, ahol állatokat háziasíthatnak, valamint olyan eszközöket és fegyvereket kell használniuk, amiket a szigeten találnak vagy készítenek. A játékosok dönthetnek arról, hogy milyen irányba fejlődjön a játék, és hogyan nézzen ki a sziget a heteken át tartó kemény munka után.

Vajon idővel sikerül felfedezni a sziget titkát? Megtaláljátok a kalózok kincsét, vagy az elhagyott falut? Felfedezitek a földalatti várost vagy az elátkozott templomot? A kérdésekre a válaszok több száz eseménykártyán és több száz objektum- és struktúrakártyán találhatók, amelyeket felhasználhattok a játék során. Vitassátok meg a lehetőségeket, győzzétek meg egymást, kössetek kompromisszumot - hagyjátok, hogy a kaland életre keljen körülöttetek!

A Robinson Crusoe: Kalandok az elátkozott szigeten kooperációs társasjáték kötelező darab mindenkinek, aki szeret a baráti társaságával újabb és újabb kalandokba bonyolódni, és új kihívások elé állítani magát és a csapatot!

Játékfarm.hu - Élmény - Játék - Tanulás

Youtube videók

Facebook értékelések

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Termék címkék: stratégiai társasjátékok