Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
14.690 Ft (11.567 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 12 éves kortól
Játékidő Hosszú (60 perc fölött)
Játékosok száma 2-4 fő

Rajas of the Ganges stratégiai társasjáték

Ár:
14.690 Ft (11.567 Ft + ÁFA)
Gyártó: Hutter
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 59744
Szerezhető hűségpontok: 147
Átlagos értékelés:

Válj Te is nagy uralkodóvá! Juss el a gazdagsághoz és a hírnévhez jó taktikával a Rajas of the Ganges stratégiai társasjátékban! 
♨️Vásárold meg most csak 14.690 Ft-ért!♨️

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Leírás

Rajas of the Ganges stratégiai társasjáték részletek:

 

Juss el a taktika és a jó karma révén a gazdagsághoz és a hírnévhez a Rajas of the Ganges stratégiai társasjátékkal!

A 16. századi Indiában a Nagy Mogul erős és hatalmas birodalma emelkedik az Indus és a Ganges folyók között. A Rajas of the Ganges társasjátékban a játékosok egymás ellen versenyezve próbálják a birodalom támogatásával birtokaikat gazdag tartományokká fejleszteni. A játékosoknak bölcsen és óvatosan kell használniuk a dobókockáikat, hogy a megfelelő helyre helyezzék munkásaikat, miközben sosem becsülik alá a jó karma előnyeit. 

A játékban a logika mellett a stratégiai gondolkodás is előnyt jelent, különösen, mikor olyan kérdésekben kell dönteni, hova küldjük az utolsó munkást. A piacon több bevételt szerez, a kőfejtőben viszont hozzájárul a birodalom fejlődéséhez... És akkor jöhetnek a dobókockák az építkezéshez - már ha vannak még! 
A Rajas of the Ganges egy összetett stratégiai társasjáték, melyben a játékosok munkásaikat irányítják, hogy minél több pénzt és dicsőségpontot gyűjtsenek.

Ám a játék érdekessége, hogy nem az a játékos nyer, akinek a legtöbb pontja van a játék végére. Nagy Mogul utódja ugyanis az lesz, akinek elsőként találkozik a két jelzője, mely a tábla két végéről indul egymás felé. 

A siker nagy gazdagságot és hírnevet hoz a játékosoknak, mely segítségével legendás uralkodóvá válhatnak! Próbáld ki Te is ezt az egyedülálló társasjátékot! 

A Rajas of the Ganges stratégiai társasjáték ára most csak 14.690 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!