Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Paraméterek

Ajánlott korosztályquestion_mark 4 éves kortól
Játékidő Rövid (10-30 perc)
Játékosok száma Családi (2-5 fő)

FB vélemények

 

Numberloor - Számlift

Ár:
4.290 Ft
3.861 Ft (3.040 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 429 Ft
Az akció időtartama:
2019. 04. 24. - 2019. 04. 30.
Cikkszám: 57067
Gyártó: The Brainy Band
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés:

A Numberloor szabályai nagyon egyszerűek: ha az összes kártya elfogy a kezedből, jutalmul kapsz egy csillagot. Az a játékos nyer, aki leghamarabb összegyűjti a megadott számú csillagot. Legyél te a legjobb összeadás kivonásban az osztályodban! Legyél te a műveletek királya!

Kik játszhatják?

A könnyített játék 4 éves kortól ajánlott, az alapjáték 6 éves kortól és a nehezített játék 8 éves kortól ajánlott!

Ebben a játékban nem fogod utálni a matekot :)

Legyél Te a numberloor nyertese!

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Kicker 3-as(termék oldal)

Leírás

Numberloor - Számlift részletek:

 

Nehezített pálya (8 éves kortól)
Előkészületek: Ebben a játékverzióban mind az emeletkártyák, mind a léggömbkártyák játszanak. Ugyanakkor azt a hat kártyát, melynek bal alsó sarkában egy kék pötty van, ki kell venni a pakliból. Alaposan keverd meg a paklit, majd ossz minden játékosnak hat lapot. Amennyiben bármely játékos csak léggömbkártyát kapott (és emeletkártyát egyet sem), ossz helyettük új lapokat. Véletlenszerűen csapj fel egy emeltkártyát és egy léggömb kártyát (ez utóbbin mindenképpen legyen szám). A játékosok az óramutató járásának megfelelően kerülnek sorra. A legfiatalabb játékos kezd.
A Numberloor szabályai nagyon egyszerűek: ha az összes kártya elfogy a kezedből, jutalmul kapsz egy csillagot. Az a játékos nyer, aki leghamarabb összegyűjti a megadott számú csillagot. A játék három nehézségi fokon játszható a játékosok számolási tudásszintjének megfelelően. Nehezített pálya (8+), Alap szint (6+), Kezdő szint (4+)
A játék alapjai: Minden játékos megpróbál elsőként megszabadulni a kezében lévő emeletkártyáktól,mégpedig a léggömbkártyái felhasználásával. A soron lévő játékos annyi kártyájától szabadulhat meg, amennyitől tud az adott körben, de legalább egy emeletkártyát mindenképpen le kell raknia. Ha a soron lévő játékos egy kártyát sem tud lerakni, két kártyát húz a pakliból és újra próbálkozhat. Ha a húzás után sem tud, vagy nem akar lerakni, akkor „passzolhat” és a soron lévő játékos következik. Ha a pakliból elfogy a kártya, akkor a már kijátszott kártyák ismét visszakerülnek a játékba (a felülre felcsapott kártyák mindkét pakli esetén, az asztalon maradnak).

További részletek a csatolt játékszabályban.

Játékfarm.hu - Élmény - Játék - Tanulás

Facebook értékelések

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő