Barion Pixel
Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Menny.:

Paraméterek

Ajánlott korosztály 4 éves kortól
Játékidő Rövid (10-30 perc)
Játékosok száma 2-5 fő
EAN 4747721400059
Népszerűséginformation_mark ⭐⭐⭐⭐⭐ (6)

Numberloor - Számlift

Ár:
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Menny.:
Gyártó: The Brainy Band
Elérhetőség: Átmenetileg nem elérhető
Várható szállítás: 2023. január 02.
Cikkszám: 57067
Szerezhető hűségpontok: 60


Leírás

A Numberloor szabályai nagyon egyszerűek: ha az összes kártya elfogy a kezedből, jutalmul kapsz egy csillagot. Az a játékos nyer, aki leghamarabb összegyűjti a megadott számú csillagot. Legyél te a legjobb összeadás kivonásban az osztályodban! Legyél te a műveletek királya!

Kik játszhatják?

A könnyített játék 4 éves kortól ajánlott, az alapjáték 6 éves kortól és a nehezített játék 8 éves kortól ajánlott!

Ebben a játékban nem fogod utálni a matekot :)

Legyél Te a numberloor nyertese!

Szállítási információ

Leírás

 

Nehezített pálya (8 éves kortól)
Előkészületek: Ebben a játékverzióban mind az emeletkártyák, mind a léggömbkártyák játszanak. Ugyanakkor azt a hat kártyát, melynek bal alsó sarkában egy kék pötty van, ki kell venni a pakliból. Alaposan keverd meg a paklit, majd ossz minden játékosnak hat lapot. Amennyiben bármely játékos csak léggömbkártyát kapott (és emeletkártyát egyet sem), ossz helyettük új lapokat. Véletlenszerűen csapj fel egy emeltkártyát és egy léggömb kártyát (ez utóbbin mindenképpen legyen szám). A játékosok az óramutató járásának megfelelően kerülnek sorra. A legfiatalabb játékos kezd.
A Numberloor szabályai nagyon egyszerűek: ha az összes kártya elfogy a kezedből, jutalmul kapsz egy csillagot. Az a játékos nyer, aki leghamarabb összegyűjti a megadott számú csillagot. A játék három nehézségi fokon játszható a játékosok számolási tudásszintjének megfelelően. Nehezített pálya (8+), Alap szint (6+), Kezdő szint (4+)
A játék alapjai: Minden játékos megpróbál elsőként megszabadulni a kezében lévő emeletkártyáktól,mégpedig a léggömbkártyái felhasználásával. A soron lévő játékos annyi kártyájától szabadulhat meg, amennyitől tud az adott körben, de legalább egy emeletkártyát mindenképpen le kell raknia. Ha a soron lévő játékos egy kártyát sem tud lerakni, két kártyát húz a pakliból és újra próbálkozhat. Ha a húzás után sem tud, vagy nem akar lerakni, akkor „passzolhat” és a soron lévő játékos következik. Ha a pakliból elfogy a kártya, akkor a már kijátszott kártyák ismét visszakerülnek a játékba (a felülre felcsapott kártyák mindkét pakli esetén, az asztalon maradnak).

További részletek a csatolt játékszabályban.♨️Vásárold meg most csak 5.990 Ft-ért! ♨️
Gyors és pontos szállítás -Gondos csomagolás - Értesítés a rendelés minden mozzanatáról - Játékfarm: Magyar családi vállalkozás
♨️

✔️Szállítás:  A "raktár-on" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Vélemények

Még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!