Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

MM textil szájmaszk, mosható, fehér, lap forma MM007-2

Ár:
1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)
Cikkszám: mm007
Gyártó: MM
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 15

MM textil szájmaszk, mosható, újra felhasználható, fertőtleníthető, Magyar gyártmány, kiváló minőségű egészségügyi textilből, több rétegű MM007

Az ár 1 darabra vonatkozik és minimum 3 db rendelhető. 

VÁRHATÓ KISZÁLLÍTÁS: 1-2 munkanap! VALÓDI RAKTÁRKÉSZLET! FOLYAMATOS KISZOLGÁLÁS, SAJÁT MAGYAR GYÁRTÓI KAPACITÁS

A termékek Magyarországon készülnek egészségügyi textíliából (100 % pamut). 90°C - on többször is mosható, ezáltal fertőtleníthető és újra használható. Magyar gyártó terméke!

Az első használat előtt ajánlott a fertőtlenítése!

100 db feletti rendelés esetén kérem keresse fel az alábbi weboldalt:

https://www.medicalmask.hu/

 

 


♨️Vásárold meg most csak 1.490 Ft-ért!♨️

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Átlagos értékelés:
Menny.:
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!

Kicker 3-as(termék oldal)

Leírás

MM textil szájmaszk, mosható, fehér, lap forma MM007-2 részletek:

 A termékek Magyarországon készülnek egészségügyi textíliából (100 % pamut). 90°C - on többször is mosható, ezáltal fertőtleníthető és újra használható.

EK megfelelőségi nyilatkozat

Biztonsági adatlap

Az egészségügyi textil bevizsgált, melynek műszaki adatlapját megtalálja az alábbi linken. MM-mask-technical-data-sheet

Az általunk forgalmazott szájmaszkok nem egészségügyi maszk, hanem textil maszk.
A piacon kapható egyszer használatos maszkokkal szembeni előnye, hogy hónapokig használható,megfelelő fertőtlenítés mellett, így költség és környezetkímélő. Felhívjuk figyelmüket, hogy a vírusok ellen egyetlen maszk sem véd 100% - ban, azonban a fertőzések  prevenciója érdekében fontos az izolálás.
A lapmaszk egy méretben kapható. Maszkjaink fém orrnyereg klipsszel vannak ellátva, mely a viselésüket kényelmessé teszi.

Az általunk képviselt orvosi textilből készült védőmaszk, arcmaszk legfontosabb jellemzői:
  • Mosható, fertőtleníthető 90°C-on
  • Többször használható
  • Anyaga 100% pamut
  • A felnőtt méreteknél fém orrnyereg klipszszel ellátott
  • Gyártási hely: Magyarország


A piacon kapható eldobhatós papír maszkokat 1 órás használatra javasolják, így 4-8 órás közösségben történő használat során közel 10 darab, egyszer használatos maszkot használnak el.

Fogalmak:

Egészségügyi eldobható maszkok: a cseppfolyós fertőzésektől óvják a viselőjét és a környezetét.

A textil, vagy fertőtleníthető egészségügyi szövetből készült maszkok többször felhasználhatóak. Ezek nem egészségügyi maszkok.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a vírusok ellen egyetlen maszk sem véd 100% - ban, azonban a fertőzések  prevenciója érdekében fontos az izolálás.


• Építőipari egyszer-használatos szájmaszk, vagy másnéven pormaszk alapvetően az építőipari port szűri ki


• Minősített munkavédelmi szájmaszkokat az európai EN 149-es szabvány szabályozza három kategóriában: FFP1, FFP2, és FFP3 (FFP=Filtering Face Piece azaz arcvédő szűrőeszköz)
- Az FFP1 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcok olyan munkakörnyezethez alkalmasak, ahol sem mérgező, sem fibrogén por és aeroszol előfordulása nem várható. A levegőben lévő részecskék legalább 80%-át szűrik meg 0,6 μm-es méretig és nem kerül sor a foglalkozási expozíciós határértékek 4-szeresének túllépésére. Az építőiparban vagy az élelmiszeriparban általában elégségesek az FFP1 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcok.

- Az FFP2 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcok olyan munkakörnyezetben alkalmazhatóak, ahol a levegőben ártalmas és mutagén anyagok találhatók. A levegőben lévő részecskék legalább 94%-át meg kell szűrniük 0,6 μm-es méretig, és nem kerül sor a foglalkozási expozíciós határértékek 10-szeresének túllépésére. Az FFP2 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcok például a fémiparban vagy a bányászatban használatosak. A dolgozók ezeken a helyeken aeroszolokkal, köddel és füsttel kerülnek érintkezésbe, ami hosszú távon légúti betegségek, például tüdőrák kialakulásához vezethet, és ami jelentősen fokozza a következményes betegségek, mint például az aktív tüdő tuberkulózis kockázatát.

- Az FFP3 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcok nyújtják a lehető legnagyobb védelmet a légszennyezések ellen. 5%-os maximális szivárgás mellett a levegőben lévő részecskék legalább 99%-át szűrik meg 0,6 μm-es méretig védelmet nyújtva a toxikus, karcinogén és radioaktív részecskékkel szemben. Ezek a légzésvédő álarcok olyan munkakörnyezetben is használhatók, ahol a foglalkozási expozíciós határérték túllépése a 30-szoros mértéket is eléri. Ezeket például a vegyiparban használják.

A MM textil szájmaszk, mosható, fehér, lap forma MM007-2 ára most csak 1.490 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Játék webáruház bizalom termékoldal

Élményt adó játékok - Játékfarm játék webáruház Gondos csomagolás - Játékfarm játék webáruház Bankkártyás fizetés - Játékfarm játék webáruház Akár ingyenes szállítás- Játékfarm játék webáruház 30 napos pénzvisszafizetési garancia - Játékfarm játék webáruház

 

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook értékelések

Termék címkék: szajmaszk