Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

FB vélemények

 

Memoir '44 társasjáték

Ár:
15.790 Ft (12.433 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 58793
Gyártó: Days Of Wonder
Átlagos értékelés:

Nyelv: Angol
A Memoir '44 egy a nagyok közül. Különleges, történelmi háborús játék ez, melyben a játékosok kicsi plasztik-katonák seregének osztogatnak vezényszavakat, így nézve egymással farkasszemet. A II. világháborús csaták szinteréül hatszögekre osztott tábla szolgál. Minden egyes csata forgatókönyv szerint, hűen az egykori eseményekhez, a megfelelő terepen, a csapatok megfelelő elhelyezésével és a hadvezérek egykori célkitűzéseivel összhangban zajlik. Magyar weblap: memoir44.hu

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-07-08

Kicker 3-as(termék oldal)

Leírás

Memoir '44 társasjáték részletek:

 

A Memoir '44 társasjáték a D-Nap 60. évfordulójára jelent meg. Egy egyszerű, pörgős, élvezetes harci játékról van szó, egy II. világháborús környezetben játszódó társasjátéktól, amely egyaránt igényel taktikai, stratégiai érzéket, és egy jó adag szerencsét is... akárcsak az igazi háború. Szerencsére itt nincs haslövés, puskapor- és hullaszag, csupán egy tásasjátéktábla, kártyákkal és figurákkal, amelyekkel újrajátszhatjuk a II. világháború nagy csatáit.

A dobozban egy 2 oldalú nagy táblát találunk, egyik fele partraszállós csatákhoz, másik fele pedig szárazföldi ütközetekhez használható.
144 német és amerikai figurát is találunk, (tüzérség, Sherman és Panzer IV-es tankok, és gyalogos figurák), valamint 44 terület hexát (hatszög alakú tereprész, melyeket a táblára felpakolva különböző jellegzetes helyszíneket hozhatunk létre).Van még 60 db parancskártya, ebből 41 csapatmozgató és 19 taktikai kártya, amelyek speciális hadmozdulatok végrehajtására adnak lehetőseget. 36 terepakadály (szögesdrót, tankcsapda) teheti még változatosabbá a csatareket. Kapunk még bunkereket, hidakat, elit egységek jelvényeit, 8 speciális dobókockát, szabály összegző kártyákat, szabálykönyvet angolul (magyar fordítása a kártyák fordításával együtt letölthető innen), valamint 16 csatát (küldetést).

Ha végigjátszottad mind a 16 küldetést, akkor sincs ok elkeseredni, a játék angol nyelvű weblapján rengeteg, játékosok által írt küldetést találhatunk, garantáltan nem fogunk unatkozni az elkövetkezendő években. (Hogy az angol weblap ezen részét elérd, regisztrálnod kell az oldalon, és akitválnod kell a játékban található webkártya kódjával a felhasználói neved.)

A játékhoz megjelenése óta 3 további kiegészítő jelent meg (keleti front, csendes-óceáni hadszíntér, terület típusok bővítő csomag), amelyek még változatosabbá teszik a lehetőségeket.
A magyar nyelvű weboldalon találhatunk magyarra fordított küldetéseket is, ha esetleg ez akadályozott volna meg eddig hogy élvezd ezt a remek játékot.

Játékfarm.hu - Élmény - Játék - Tanulás

Youtube videók

Facebook értékelések

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő