Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Játékbolt Debrecen

Játékbolt Debrecenben a belvárostól 3 km-re! Csak néhány perc és igényes válogatott játékok között válogathatsz!

Van egy játékbolt Debrecenben a Vámospércsi út 40 sz. alatt, ahol gondosan és egyedien összeválogatott játékokat találsz! 

 

Játékbolt Debrecen Játékfarm Vámospércsi út 40Üzletünk Debrecen egyik forgalmas kivezető szakaszán, a belvárostól autóval néhány percre, a Vámospércsi út 40 szám alatt található, amely autóval is egyszerűen megközelíthető. A szervízúton, ahol a bolt található a parkolás mindenhol kényelmes és ingyenes. Tömegközlekedéssel a 25, 25Y, 41, 41Y, és a 45 (Sólyom utcai megállóhely) számú autóbuszokkal közelíthető meg üzletünk.


Fontosnak tartjuk azt, hogy a kamaszok és a felnőttek is megtalálják a számukra megfelelő játékot, amivel színesebbé tehetnek egy délutánt, hétvégét vagy akár összejövetelt. Nem csak a klasszikusokkal lehet nálunk találkozni, hiszen a folyamatos megújulásban hiszünk. Minden évben arra törekszünk, hogy minél több újdonság kapjon helyet a polcainkon. Természetesen ezeket is alaposan megválogatjuk, hiszen a minőség nagyon fontos a számunkra és hogy az általunk választott játék értéket is képviseljen.

Nem szabad elfelejteni, hogy a Djeco márka játékai is megtalálhatóak nálunk. Neves illusztrátorok és grafikusok keze által készített egyedi, színes játékok és szoba dekorációk, amelyek már nagyon sok szülő és gyermek szívét megdobogtatták. A kedves rajzok, a többféleképpen játszható társasjátékok, izgalmas kártyajátékok és a gyönyörű kreatív játékok minden vásárlót lenyűgöznek.

 

A fejlesztő játékok közötti választásban vásárlóinkat segíti, hogy fejlesztő pedagógusként olyan termékeket ajánlhatok, amely az adott korosztály számára igazán hasznos lehet. Fontosnak tartom, hogy a gyermekek úgy fejlődhessenek, hogy számukra a spontán játék is igazi JÁTÉK legyen! A fejlesztőjátékok mellett pedig olyan társasjátékok, kártyajátékok, kreatív játékok találhatóak, amelyek nem csak gyermekek számára készültek. 

Debreceni ingyenes átvétel! Játékbolt Debrecen a Vámospércsi úton
 
Az üzletünkben ezen kívül lehetőség nyílik egyes játékok kipróbálására is, hogy saját élményszerzéssel segítsük a szülők választását. Erre találtunk ki egy asztalt, amely a bemutató játékok polca előtt foglal helyet. Így kényelmesen, testközelből, mi magunk mutathatjuk meg egy-egy játék szépségét, izgalmát szórakoztatását. A boltunkban helyet foglal még egy gyermek asztal is, ahol a legkisebbek is kipróbálhatják a játékokat.

Ha éppen nincs időd boltunkba betérni, de tőlünk szeretnél vásárolni, akkor ne aggódj! Rendeld meg a neten, kérd boltunkba a személyes átvételt és mi megőrizzük neked, hogy aztán boldogan kezedbe vedd új szerzeményedet!

 

GOOGLE MAPS

Várunk benneteket szeretettel! Nálunk a személyes kiszolgálás fontos! Nagyon sok játékot mi magunk próbáltunk ki, hogy valós információkkal tudjunk szolgálni az általad választott játék kapcsán!
Gyere és nézz szét, próbáld ki a játékokat, vidd haza azt, amelyik elsőre a szívedhez nő!


Játékbolt Debrecen: 

Telefon: +36-21-2010080

 

 

Nyitvatartás: 

Hétfőtől-Péntekig: 08.00-17.00

Szombaton: 08.00-12.00

Üzletünkben bankártyával is lehet fizetni. 

Sok szeretettel várok mindenkit

Lipócziné Ági               

fejlesztő pedagógus

Rólunk írták Bemutatkozás

Játékbolt Debrecen Galéria from intstagram

  

 

Üzletünk: