Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Bemutatkozás

Üdvözlök minden kedves látogatót, aki benéz hozzánk akár csak szétnézni, mert még nem volt nálunk, akár, mert a múltkor látott valamit, és a visszatérőket különösen. Hiszen ha felkeltették a játékok az érdeklődésedet, ha tudtunk valami újat, érdekeset, vicceset mutatni akkor már elértem a célom. (Elnézést a tegeződésért, erről itt írok, hogy miért van így)

Nem véletlen nem emeltem ki a felsorolásban a „fejlesztő” szót. Itt minden, amit látsz, az egészen biztosan fejlesztő hatással lesz gyermekedre.  Olyan játékok között keresgélhetsz, ahol nem kell figyelned arra, hogy milyen a minősége, van-e fejlesztő hatása, vajon meddig bírja ki a játék a gyermekem kezei között. Ezektől a nyomasztó gondolatoktól megszabadulhatsz.

Tizenhét évig óvónőként dolgoztam Debrecenben, ahol rengetek gyakorlati tapasztalatot szereztem. Igazi zöldfülű pályakezdőként kezdtem, rengeteg nehézséggel. Több tanfolyamot elvégeztem, majd a második fiam születése után három évig jártam ismét a padok közzé és elvégeztem a fejlesztő pedagógiát. Az óvodában a gyerekek között kamatoztattam az ott szerzett tudást. A több éves tapasztalat és a megszerzett tudás is egyre inkább olyan tudatosságra ösztönzött, ami nagyban meghatározta a gyerekek fejlődését. Ennek része volt természetesen maga a játék, amik között a gyerekek egész nap játszottak.

Ezért törekszem arra, hogy itt a Játékfarm-on olyan játékok legyenek, amelyek már egész kis kortól a gyermekek fejlesztése érdekét szolgálják. Ha szülőként tér ide valaki, akkor is könnyedén el tudjon igazodni a sok játék között. De ha pedagógusok, fejlesztő pedagógusok, logopédusok, szakemberek keresgélnek is találjanak fejlesztő játékokat és nem csak óvodás korú gyerekeknek, hanem egészen 10-12 éves korig is.

Nagyon örülök annak, ha felhív valaki és konkrét segítséget kér, egyes képesség területek fejlesztésére milyen játékot tudok ajánlani. Több csatornán is elérhető vagyok, ha segítség kell, vagy egy apró kérdés, érdeklődés, akkor tudunk segíteni mindenkinek. Fontos, hogy tudjátok, nem csak egy számot látunk a megrendelés mögött. Az internet meglehetősen személytelen egy dolog. Szeretném, hogy tudd, milyen fontos számunkra a vásárlói elégedettség akár a weben akár az üzletben. Számomra ugyan olyan fontos az ország másik végéből érdeklődőnek a segítése, mint az üzletben. Ha szükséges, mindenképp felkeresünk a megrendeléssel kapcsolatosan.

Nagyon büszke vagyok arra, amit csinálok. Olyan játékokat van szerencsém ajánlani nektek, amitől egész biztos hasznosan fogja a gyermeked az időt eltölteni. Szeretem, hogy megismertethetem veletek ezeket a játékokat. Az a célom, hogy egyre több szülő megismerje ezeket a játékokat és ez által az értékrendje is egy kicsit változzon, hogy a szülők egyre többet játszanak együtt a gyermekkel, hogy a családok egy esti beszélgetés mellett társasozzanak egy izgalmas játékkal, és hogy a nagyobb gyerekek igényeljék a számítógép mellett azt is, hogy ha összejönnek a haverokkal, akkor játszanak egy jó stratégiai játékot.

Várlak vissza bármikor és ha kérdésed van, ne habozz 

Ági

(Lipóczi Tamásné)

Rólunk írták Bemutatkozás

Játékbolt Debrecen Galéria from intstagram

   


 

Campus rádió riport fejlesztésről, fejlesztő játékokról...

 

 

 

 

 

Cégünk adatai:

Cégnév: Kidologic Kft. Adószám: 25022045-2-09
Elérhetőség: (e-mail cím): rendeles@jatekfarm.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: (telefonszám) +36309753755