Barion Pixel
Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Bemutatkozás

Üdvözöllek!
 

Szeretettel köszöntelek nálunk a Játékfarmon! Webáruházunk és debreceni üzletünk minden játék után érdeklődőt sok szeretettel vár.

Mire vagyunk büszkék?
 

Egyedülállók vagyunk abban, hogy ilyen formában sehol nincsenek a játékok úgy együtt, mint nálunk. (ezt több vásárlói visszajelzés alapján állítjuk)
0-99 éves korig minden tematikában találsz nálunk nem csak társasjátékokat, hanem fejlesztő játékokat.
A válogatás során arra törekedtünk, hogy minél változatosabb és mindenképpen fejlesztő hatásúak legyenek a játékok.
Itt találsz tipegőknek építő játékokat, óvodásoknak szuper kártya és társasjátékokat illetve a felnőttek is megtalálják a számukra megfelelőt.

Tizenhét évig óvónőként dolgoztam Debrecenben, ahol rengeteg gyakorlati tapasztalatot szereztem. Igazi zöldfülű pályakezdőként kezdtem, rengeteg nehézséggel. Több tanfolyamot elvégeztem, majd a második fiam születése után három évig jártam ismét a padok közzé és elvégeztem a fejlesztő pedagógiát. A tudásomat akkoriban az óvodában a gyerekek között most pedig itt a boltban és webáruházunkban is kamatoztatom.
Bárki, aki betér hozzánk és segítséget kér a választásban, maximális kiszolgálást kap, csak győzzön válogatni a sok ajánlat között.

Mindennap azon dolgozunk kolléganőimmel, hogy az üzletünk jobbnál jobb lehetőséggel rendelkezzen. Boltunkban nem csak a már meglévő, hanem az aktuális újdonságok is megtalálhatóak. Szeretnénk, ha vásárlóink örömmel térnének be és vissza hozzánk. Nem csak a debreceni vásárlóinkra figyelünk maximálisan, hanem azokra is, akik az ország több pontjáról rendelnek tőlünk. Nem csak személyesen, hanem telefonon is készséggel állunk mindenki rendelkezésére. Itt pedig jön még egy csavar, aminek köszönhetően egyediek vagyunk. Bármilyen fejlesztéssel kapcsolatban felvehető velem kapcsolat. Örömmel segítek azoknak, akik hozzám fordulnak, és szívesen ajánlok olyan játékot illetve játékokat, amelyek segítik a gyermek örömteli fejlődését és előre haladását.

Böngéssz bátran az oldalunkon vagy térj be hozzánk bizalommal és mi örömmel állunk rendelkezésedre! Babakocsi, kis motor, roller, gyermek kis bicikli, kutyus, papagáj, cica nem akadály! Magunk is két kutya, egy cica, egy süni és két papagáj büszke tulajdonosai vagyunk!  Mi is járunk bringával dolgozni!

Legyen szép napod!
 

Ági

(Lipóczi Tamásné)

Rólunk írták Bemutatkozás

Játékbolt Debrecen Galéria from intstagram

   


 

Campus rádió riport fejlesztésről, fejlesztő játékokról...

 

 

 

 

 

Cégünk adatai:

Cégnév: Kidologic Kft. Adószám: 25022045-2-09
Elérhetőség: (e-mail cím): rendeles@jatekfarm.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: (telefonszám) +36-21-2010080