Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Relevant Play

A gyártó új neve Relevant Play. Csak a név új a minőség a régi! 

Relevant Play filozófiája, a szórakoztató tanulás.

Szórakoztatva játszani, természetesen, visszatérni a játékhoz újra és újra. A játékainkban nincsenek beépített animációk vagy beépített érintőképernyők, de nyitva hagyja a gondolkodást, amely lehetővé teszi a gyermekek az esélyt, hogy legyenek a legkreatívabbak és fejlesszék a problémamegoldó készségeiket és az önbizalmukat.

Relevant Play irodái:  Loveland, Colorado és Halmstad, Svédország. A termékei több mint 20 játékipar díjat nyertek és több mint 50 országban árulják világszerte.

Shape It!  egy fejlett és sokoldalú homok alapú vegyület. Ezt fel lehet használni lágy formában homok mintázásra, azonban azt is lehet tömöríteni és sütni a sütőben. Ez lehetővé teszi a terméket kemény formában, vésni formázni festeni. Hozd létre saját emlékeid, szobraid, éld ki művészi hajlamaid. 

Bubber:  nem mérgező, nem hagy foltot vagy maradékot, és soha nem szárad ki. Játszható újra és újra, amellyel fejlődnek a gyermekek finom motoros készségei, miközben szórakoznak. Bubber 6 varázslatos színből áll és a praktikus tartályban könnyen tárolhatók. Ez a nagyszerű termék a gyermekeknek mert glutén és allergén mentesek.

Kinetic Sand egyedülálló élmény, amely korlátlan szórakozást, tanulást és fejlődést kínál mindenki számára és minden otthonba. A homok puha és alakítható, ezáltal lehetővé téve azt, hogy játssz és formázz kortól függetlenül. A Kinetic Sand egy varázslatos és elbűvölő élményt nyújt mindenkinek, télen nyáron, hóban és esőben…  A terápiás jellege a homoknak egyfajta pihenést és ugyanakkor jó szórakozást kínál életkortól függetlenül.

Kinetic Sand keveréke 98% -os tisztaságú homoknak és 2% kötőanyagnak. A titok nyitja a szabadalmaztatott speciális kötőanyag amely csak önmagához ragad, ami azt jelenti, hogy nem gond  ha leesik az szőnyegre vagy ha érintkezik ruhánkkal. Kinetic Sand nedvességtől mentes, ami azt jelenti, hogy a homok soha nem szárad ki, még akkor is, ha állandóan ki van takarva. Ez azt is jelenti, hogy a baktériumok nem tudnak szaporodni és megélni így a homok tiszta és higiénikus marad hosszú időn keresztül.

A Kinetic Sand beltéri játékra alkalmas, védd a túlzott napsugárzástól és a hőhatástól! Anyaga könnyen megköti a nedvességet, így nedves, párás helytől óvni kell. Vízzel ne érintkezzen! Amennyiben mégis víz érte ki kell teríteni és kiszárítani és akkor visszanyeri az eredeti állagát.

Minden termékünk megfelel a biztonsági irányelveknek mind az USA és az EU piacain  Nem tartalmaz egészségre káros anyagot, gluténtől, allergénektől és mikrobiológiai szennyeződésektől mentes. 

Folyamatosan jelennek meg a Relavant Play új termékei, ilyenek a MAD MATTR, A Mad Mattr kockagyár amellyel a LEGO-hoz hasonló formákat készíthetsz!

A gyártó oldala: http://www.relevantplay.com/

Találd meg a legmegfelelőbb játékot!

Ajánlott korosztályquestion_mark
Ár
Gyártó
Rendezés:
Nézet: