Barion Pixel
Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü

Hoppá ez az oldal nem található

Internetes vásárlás

Nyugodtan vásárolj az interneten!

Magyarországon, az emberek majdnem fele még sosem vásárolt az interneten. Pedig a neten vásárolni kényelmes, gyors, egyszerű, biztonságos, és rengeteg egyéb előnye van. Olvasd el, mire gondolunk. 

 

Tudjuk, miért nem vásároltál (eddig) az interneten.

Nemrég készült egy felmérés, amiben megkérdezték az emberektől, hogy mitől tartanak, miért nem szeretnek az interneten vásárolni? Kiderült, hogy legtöbben attól tartanak, hogy vajon tényleg megkapják-e a terméket, amiért fizettek, tényleg azt a színt, és terméket kapják-e amit megrendeltek? Vannak, akik egyszerűen nem bíznak meg egy „idegen” áruházban, és félnek attól, hogy nem lesz garancia, vagy nem tudják érvényesíteni azt. Pedig, ha csak egy kicsit is belegondolsz az összes félelmed alaptalan. Mondjuk, miért.

 

Nincs biztonságosabb az internetes vásárlásnál.

Sokkal több törvény véd téged - ha az interneten vásárolsz – mintha például egy boltban tennéd. Tudtad, például, hogy 14 napig (ez két hét) indok nélkül elállhatsz a vásárlástól, és ekkor visszakapod a pénzed? (Azt sem kell megmondanod, miért kéred vissza: az is elég, ha csak „nem tetszik” a termék, vagy meggondoltad magad). Tudtad, hogy akár utólag is fizethetsz? (Tehát már nálad van, amit rendeltél, és csak akkor kell kifizetni)

De ez még nem minden. Mondjuk, miért érdemes az interneten vásárolnod

 

Ezért vásárolj inkább az interneten

Azért, mert kényelmesen vásárolhatsz otthonról (vagy a munkahelyedről), akkor, amikor éppen akarsz: egy weboldal mindig nyitva van, ezért nyugodtan nézelődhetsz, válogathatsz akár órákig. Olcsóbban fogsz vásárolni, mert nem kell elmenned a boltba (időt, és pénzt is megtakarítasz), ha megtaláltad, amit meg akarsz venni könnyen össze tudod hasonlítani az árakat, így nem jársz úgy, hogy valamit megveszel majd kiderül, hogy egy utcával messzebb feleannyi lett volna. Azért is jó a neten vásárolni, mert futárral kapod meg, amit megvettél, a futár pedig (sokszor ingyen) akkor, és oda viszi neked a csomagot, amikor, és ahova kéred. Ez lehet a lakásod, a munkahelyed, vagy bármilyen cím. A pénzt vagy elutalod (így papírod van róla, hogy fizettél) vagy fizethetsz utólag is. Ahogy neked kényelmesebb. Az csak természetes, hogy kapsz számlát.

Aztán ott vannak az akciók: egy webáruházban sokkal gyakrabban vannak akciók, mint a hagyományos boltokban. (Ezekről az akciókról, ha szeretnéd, küldünk neked mindig hírlevelet. Add meg most a mailcímedet, és a nevedet, és máris küldjük: kattints ide, vásárolj okosan)

 

Ezért bízz bennünk!

Számtalan érvünk van, hogy miért bízz bennünk: azért, mert mi is vásárlók vagyunk, vagy bízz bennünk azért, mert nem egyszer szeretnénk neked eladni, bízz azért, mert nekünk nem csak az webáruházunk, hanem hagyományos üzletünk is van, vagy bízz bennünk azért, mert garantáljuk, hogy olyan terméket kapsz tőlünk amit imádni fogsz. Vagy azért bízz bennünk, mert minket elérsz, mert törődünk veled. Persze, azért is megbízhatsz bennünk, mert nem engedhetjük meg, hogy hibázunk, mert elvesztünk egy vásárlót: Téged.

De tudod mit? Arra kérünk ne bízz bennünk. Próbálj ki minket, és megajándékozunk.

 

Adunk Neked egy ajándékot.

Őszinték leszünk. Ha most elmész anélkül, hogy megadnád az e-mail címedet, akkor lehet, hogy sosem találkozunk többet, ami nem csak nekünk rossz, neked is, mert lemaradsz az akciókról, újdonságpkról, és az érdekességről, amit hírlevélben küldünk.

Ezért, arra kérünk, add meg a mailcímedet. Ha megadod, akkor azonnal kapsz tőlünk egy ajándékot! Alig várjuk, hogy küldhessük, kíváncsiak vagyunk, mit szólsz hozzá.

Emlékszel? Arra kértünk NE bízz bennünk. Ehelyett próbálj ki minket. Ugye, érdekel, hogy ha megadod a mailcímedet, milyen ajándékot küldünk?

Szóval? Küldhetem neked az ajándékodat?

Szóval? Küldhetem neked az ajándékodat? Spamet soha nem küldünk! Mi is utáljuk :)

 
Köszönöm: Lipócziné Ági
www.jatekfarm.hu
Gyermekálmok boltja