Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Hűségpontok, kuponok

Hűségpontok

Amennyiben a vásárló a vásárlását megelőzően vagy azt követően regisztrál, úgy vásárlásai után hűségpontokat kap, amelyek Későbbi vásárlás során beválthatóak!  Minden 100 Ft értékű vásárlás után 1 hűségpontot kap a vásárló. 1 hűségpont 1 Forintnak felel meg. A vásárló hűségpontjait vásárlástól számítva 365 napig tárolja az informatikai rendszer, s a vállalkozó ezen időtartama alatt tartja fenn magának a jogot a hűségpontok beváltására.

A vásárló a hűségpontjait saját belátása szerint gyűjti és váltja be, egy vásárlásnál a vásárló annyi létező hűségpontot vált be, amennyit szeretne.

A vásárló a hűségpontjainak a számát megtekintheti a belépés után (a "Belépés"-re kattintva, a felhasználónév és jelszó megadása után) a "Fiókom" lapon legalul (belépés után az első megjelenő oldal legalsó pontja).

Hogyan kell beváltani a hűségpontokat? A 2 kép segít az eligazodásban. A pénztárnál lehet amikor már a fizetési módokat választjuk ki (4. pont). Ott kell a csúszkával felhasználni a hűségpont tetszóleges részét.
Hűségpont beváltása csúszka segítségével: 1. kép

Hűségpont beváltása csúszka segítségével: 2. kép


Kupon felhasználás feltételei

Ajándék kupon általános vásárlási feltételek:

 

  • kupont csak a www.jatekfarm.hu oldalon regisztrált új felhasználó kaphat, kizárólag az akció ideje alatt!
  • több kupon felhasználása egyidejűleg nem vonható össze!
  • a kupon kézbesítése elektronikus levél formájában történik, illetve a már regisztrált vevőink számára automatikusan feltöltésre kerül, a felhasználó által a regisztráció során megadott e-mail cím alapján
  • a kupon át nem ruházható és csak egyszeri vásárlásra jogosít jelzett időszakon belül.
  • a kupon kizárólag a www.jatekfarm.hu oldal webshopjában, termékvásárlásra használható fel, szállítási költség nem fizethető vele.
  • a kupon csak a feltüntetett minimális vásárlási értéket meghaladó vásárlás esetén használható fel.
  • ha a vásárolni kívánt termékek összege a minimális vásárlási értéket meghaladja, akkor a kupon felhasználása után fennmaradó összeget a webshop által felajánlott fizetési módok egyikével a vevő egyenlíti ki
  • a kupon a megjelölt érvényességi időpontig használható fel
  • a kuponnal történő vásárlás nem jelent ingyenes házhozszállítást
  • fenntartjuk a jogot, hogy a kupon felhasználását korlátozzuk, más kedvezményekkel össze nem vonható illetve az akciós termékeknél nem használható, a termékek árából további kedvezmény nem jár.

A Játéfarm  hűségpontok beváltásának módjai azonosak a kupon beváltás szabályaival

A Kuponokat a kosárban lehet beváltani, az alábbi kép segítséget nyújt hozzá!

Kupon beváltása a Játékfarmon

Törzsvásárlói rendszer: lásd a törzsvásárlói rendszer menüpont alatt