Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
4.900 Ft (3.858 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 5 éves kortól
Játékidő Közepes (30-60 perc)
Játékosok száma 2-6 fő
Nyelv Magyar

Fit in Misfits (Kezes-lábas társasjáték angol változata)

Ár:
4.900 Ft (3.858 Ft + ÁFA)
Gyártó: Parakletos
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 64020
Szerezhető hűségpontok: 49
Átlagos értékelés:

Fit in Misfits (Kezes-lábas társasjáték angol változata). Fit in Misfits is a new and further developed version of the classic game where you mix and match the cards to create funny characters. Players: 2-6, ages: 5-10 years, 

 annak a klasszikus gyerekjátéknak az új, továbbfejlesztett változata, ahol az összekevert kártyákból vicces alakokat/karaktereket lehet kirakni.

5-10 éveseknek, 2-6 játékos, 40 perc. Fejleszti a rész-egész fogalom elsajátítását, szín- és formafelismerést, vizuális differenciát, tárgyi tudást és az ábraolvasást.

Fontos, hogy gyermekeink tanuljanak, fejlődjenek. A legszebb dolog ha ezt játék közben tehetik. Ezzel a játékkal is garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete!


♨️Vásárold meg most csak 4.900 Ft-ért!♨️

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Leírás

Fit in Misfits (Kezes-lábas társasjáték angol változata) részletek:

 

 A kártyákon egy-egy emberalak négy része jelenik meg: külön a fej, a törzs bal és jobb oldala, illetve a lábak. Az egymáshoz illő testrészeket kell a játék során összerakni. Cél, hogy minél több teljes karaktert összeállítsunk, miközben megismerkedünk az Ószövetség legismertebb személyeivel, történeteivel. Nyolc pár, tehát tizenhat személy képeit tartalmazza a játék (pl. Ábrahám-Sára – Dániel-Eszter). Minden személyhez tartozik valamilyen tárgy (esetleg élőlény is), ami az adott személyre jellemző (pl. Mózes két kőtáblával – Józsué nagy fürt szőlővel). Öt játékváltozatot találhatunk a szabályfüzetben. Az egyszerű Kezes-lábas már ovisokkal is játszható, de a nagyobbaknak is élményt jelent. A Páros kezes-lábas és a bibliaismereti kérdésekkel kiegészített játékok (Mit csinál a bal/jobb kéz?, Ki vagyok én?, Kinek a mije beszél?) pedig már a nagyobb, ill. a Bibliában járatosabb gyerekek számára készültek. De nyugodtan kezes-lábasozhat együtt több korosztály is, így családi együttlétek, kirándulások kedvelt játékává válhat. Személyek: Ábrahám pásztorbottal és késsel Sára egy tál kenyérrel Jákób vándorbottal és tarisznyával József a fáraó pecsétgyűrűjével, aranylánccal és serleggel Mózes két kőtáblával Józsué nagy fürt szőlővel Gedeon kürttel, cserépfazékkal és fáklyával Sámson szétszaggatott kötéllel Ruth kalászokkal Anna kis gyerekpalásttal Sámuel olajos szaruval Dávid hárfával és parittyával Illés hollókkal Jósiás nyitott törvénykönyvvel Dániel zöldségekkel Eszter ékszerekkel, koronával.

Fontos, hogy gyermekeink tanuljanak, fejlődjenek. A legszebb dolog ha ezt játék közben tehetik. Ezzel a játékkal is garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete!

A Fit in Misfits (Kezes-lábas társasjáték angol változata) ára most csak 4.900 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

❤️ Ajánlott játékok ❤️ ☝️ Ha még több játékot szeretnél használd a keresőnket!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!