Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
15.670 Ft (12.339 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 14 éves kortól
Játékidő Hosszú (60 perc fölött)
Játékosok száma 1-5 fő
Nyelv magyar

Én kicsi kaszám gémer stratégiai társasjáték

Ár:
15.670 Ft (12.339 Ft + ÁFA)
Gyártó: Delta Vision Kft
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 59890
Szerezhető hűségpontok: 157
Átlagos értékelés:

Az Én kicsi kaszám társasjátékban a játékosok célja összegyűjteni a négy trófeát elsőként s elnyerni Pomme uralkodója címet.
♨️Vásárold meg most csak 15.670 Ft-ért!♨️

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Youtube videók

Leírás

Én kicsi kaszám gémer stratégiai társasjáték részletek:

 Pomme Királysága a 7 állatkirályság koronaékszere, és ropogós piros almái, mágikus drágakövei utáni sóvárgás tárgya.Sokféle állatottal találkozhatsz itt, akik mind békében élnek egymással. A 7 királyság minden évben megrendezi a Szüreti Bajnokságot, amelyen részt vesz mind a 7 királyságból kiválasztott legrátermettebb testvérpár. A bajnokságnak nagy tétje van, ugyanis amelyik királyság elsőként szerezi meg a 4 trófeát, az lesz Pomme új uralkodója. Az Én kicsi kaszám egy versengős családi társasjáték, amelybena játékosok 2 állat figurát irányít kalandozásai során Pomme Királyságában. A játékosok 4 trófeát igyekeznek megszerezni az elérhető 8 kategóriában, miközben Mozgást, Keresést vagy Készítést választva fordulókat hajtanak végre. Ezek az akciók lehetővé teszik, hogy a játékosok növeljék a barátságukat és a pitéjük számát, fejlesszék akcióikat, küldetéseket teljesítsenek, varázsigéket tanuljanak, drágaköveket és almákat szállítsanak Szabadvára Kastélyába, és olykor még egy pitecsatába is keveredhetnek. Az Én kicsi kaszám egyes mechanizmusait Jamey Stegmaier nagysikerű Scythe játéka inspirálta.

A Én kicsi kaszám gémer stratégiai társasjáték ára most csak 15.670 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!