Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
12.350 Ft (9.724 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 14 éves kortól
Játékidő Közepes (30-60 perc)
Játékosok száma 1-5 fő
Nyelv magyar

Egy szép új világ stratégiai társasjáték

Ár:
12.350 Ft (9.724 Ft + ÁFA)
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 55825
Szerezhető hűségpontok: 124
Átlagos értékelés:

Vége a háborúskodásnak, és újra békés időket élünk. Innentől nincs más dolga senkinek, mint együtt, közös erővel felépíteni Egy szép új világot a Legfőbb Vezetők irányítása alatt, ahol mindenki boldog, mert nem is lehetne más!
♨️Vásárold meg most csak 12.350 Ft-ért!♨️

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Youtube videók

Leírás

Egy szép új világ stratégiai társasjáték részletek:

 Merülj bele te is ebbe a szép új világba, és legyél te az a vezető, akinek a legnagyobb hatalommal rendelkező birodalmat sikerül megépítenie! A játékosok az 5 világkormány egyikének Legfőbb Vezérét alakítják, és mindenkinek az lesz a célja, hogy a saját birodalmát nagyobbá, erősebbé és hatalmasabbá fejlessze, mint az ellenfelei. Összesen 5 kártyatípusból lehet gyűjtögetni, valamint építkezni (épület, jármű, kutatás, projekt, felfedezés); és mindenki arra törekszik, hogy ezeket a játék végére a lehető legjobb kombinációkban párosítsák össze. Minden megszerzett kártyáról a játékos eldöntheti, hogy berakja a felépíteni kívánt kártyái közé, ekkor az 5 erőforrástípust (nyersanyag, energia, tudomány, arany, felfedezés) kezdi el gyűjtögetni a kártyán, VAGY eldobja az adott lapot, hogy annak újrahasznosítási bónuszát érvényesítse, és ezzel a termelési fázison kívül jusson erőforráshoz. Amikor mindenki eldöntötte, hogy melyik lapját hogyan használja fel, megkezdődik a termelés fázis: sorra haladva az 5 erőforráson, mindenki a már megépített kártyái és birodalma alap termelését figyelembe véve szimultán elveszi a kockákat, először az első erőforrással kezdve. Ez a sorrend azért lesz fontos, mert minden erőforrás-típushoz tartozik egyfajta embertípus (legyen az befektető vagy tábornok) akik azon túl, hogy önmagukban is győzelmi pontokat érnek, még bizonyos kártyák felhasználhatják őket erőforrásként, vagy pedig a játék végén beszámításra kerülnek az értük járó győzelmi pontok. Ezeket az embereket pedig mindig az kapja, aki az adott erőforrásból a legtöbbet termelte ki.Az Egy szép új világ társasjáték ötvözi a retrofuturisztikus és a disztópikus hangulatot, draftolási mechanikára épít.

A Egy szép új világ stratégiai társasjáték ára most csak 12.350 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!