Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
14.130 Ft (11.126 Ft + ÁFA)
Menny.:

Paraméterek

Ajánlott korosztály 12 éves kortól
Játékidő Hosszú (60 perc fölött)
Játékosok száma 2-5 fő
Nyelv Magyar
EAN 9781589941816

DOOM társasjáték

Ár:
14.130 Ft (11.126 Ft + ÁFA)
Menny.:
Gyártó: Delta Vision
Elérhetőség: Átmenetileg nem elérhető
Cikkszám: 58028
Szerezhető hűségpontok: 142


Leírás

A Union Aerospace Corporation (Egyesült Uripari Vállalat), mely a Föld leghatalmasabb gazdasági társaságának világűrbe nyújtott ökle, titkos kísérletekbe fogott egyik marsi bázisán. Magának a mindenségnek a szövetét kutatva az UAC tudósai olyan felismerésekre jutottak, amelyek mindörökre megváltoztathatják az emberiség létét. De aztán valami szörnyen elromlott A Doom® számítógépes játék logója immár nem csak a monitorodon, de nappalid asztalán is feltűnik! A Doom® társasjátékban a játékosok egyike irányítja a démoni megszállók hordáit, amelyek betörtek az UAC marsi bázisára, míg a többiek azokat a magasan képzett tengerészgyalogosokat személyesítik meg, akik nem pusztán a saját életükért, de egyenesen az emberiség megmentéséért harcolnak. A győzelem érdekében az űrflotta katonáinak egyedülálló képességeik legjavát bevetve kell harci osztagaikkal felderíteni a bázis szörnyek járta folyosóit és celláit. Ha elbuknak, a Pokol küldöttei az egész emberi faj vesztét okozzák. Kapu nyitva - tölts és fohászkodj! Legyél Te a DOOM nyertese!

## Szállítási információ ##

Leírás

 Pislákoló neonok, és vér mindenütt.
Jobbról neszezés hallatszik, és mintha mozdult volna valami!
Odakapod a fegyvered. Egy kar dől ki az egyik pult mögül. Van ott valaki! Odaugrasz, de nem az a látvány fogad, amire számítottál. A padlón fekvő férfi nem magától mozdult meg, hanem a mellkasát marcangoló dögtől. A kutyaszerű lény vértől és nyáltól csöpögő agyarakkal mordul fel, de mielőtt rád vetné magát cafatokra robban a feje. Szép lövés volt! Kár, hogy már csak három töltényed maradt. Sürgősen muníciót kell szerezned!
Átkutatod a félig széttépet tetemet. Igen! Végre megvan az az átkozott kódkártya!
Már csak a dokkba kell eljutnod, hogy leléphess ebből a pokolból!
Ekkor meghallod John Miller tizedes hangját:
- Megszállók közelednek a kettes szellőzőben! Sokan! Nagyon sokan! Simon tűnj el onnan!!
Rohadt pókfajzatok! - morgod magadban, és a három töltényedre gondolsz.
Az ajtóhoz lépsz, ami ekkor hatalmasat döndül előtted, és feléd dudorodva deformálódik el. A túloldalról üvöltést hallasz.
- Az Istenit! John, van egy kis gond a laborban. Jó lenne, ha gyorsabban mozgatnátok a seggeteket!
Újabb döndülés, és a zsilip még inkább meghajlik. Nem tart ki sokáig. Kaparászó lábak neszezése hallatszik.
Ezt valahogy nem így tervezted, nagyon nem.
Magadba nyomod az utolsó adrenalin injekciót. Lassan minden elfogy. Te is.
Kirázod a szemedből az izzadtságot. Az ajtóra tapasztasz egy beélesített gránátot, és a helyiség másik végébe hátrálsz. Ha szerencséd van, a pókok nem a robbanás előtt ugranak a nyakadba. Ha szerencséd van.
Újabb csattanás, és a zsilip egyik fele behasad.
Még egy csapás, és...
Ekkor leszakad a mennyezeti szellőző, és beözönlenek a pókok.
Az utolsó csattanással elszabadul a pokol.


A Doom társasjátékban a játékosok egyike irányítja a démoni megszállók hordáit, amelyek betörtek az UAC marsi bázisára, míg a többiek azokat a magasan képzett tengerészgyalogosokat személyesítik meg, akik nem pusztán a saját életükért, de egyenesen az emberiség megmentéséért harcolnak. A győzelem érdekében az űrflotta katonáinak egyedülálló képességeik legjavát bevetve kell felderíteni a bázis szörnyek járta folyosóit és celláit. Ha elbuknak, a Pokol küldöttei az egész emberi faj vesztét okozzák.

Kapu nyitva - tölts és fohászkodj!♨️Vásárold meg most csak 14.130 Ft-ért! ♨️
Gyors és pontos szállítás -Gondos csomagolás - Értesítés a rendelés minden mozzanatáról - Magyar családi vállalkozás
♨️

✔️Szállítás:  A "raktár-on" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Vélemények

Még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!