Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Deglingos

A Les Deglingos a minőségi plüssjátékok igazi világa

DEGLINGOS?! Ml AZ?

DÉGLINGOS (de-GLING-goes): általános kifejezés/főnév. Nagyon vicces és dilinyós állatok, egytől-egyig magával ragadó különös kis lények. A Deglingosok a saját nyelvüket beszélik, melyben számos szó "os"-ra végződik (kiejtése:"osz").

Mind azt remélik, hogy megnyerik a Deglingos Rajongó versenyt, és a város legjobb üzleteiben találkozol velük. Éppen próbálják a bemutatkozó dalukat és abban bíznak, hogy hamarosan megismered őket.

A francia Les Deglingos termékcsalád egyediségét a különlegesen tervezett stílusából kapja. Valamennyi termékre az asszimetria jellemző. Kordbársonyból és vitorlavászonból készültek.

A színvilágukban gazdag plüss állatok, csörgők, marokfigurák segítik a látás fejlődést, a puha anyagok pedig a tapintást fejlesztik.

A család fürdőszobáját a gyermek külön szappantartójával, fürdőjátékaival gazdagíthatják!

Termékei között megtalálható a színes hátizsák, baba cipőcske, vagy a kreativitást, megfigyelést fejlesztő kártya, amely kellemes kikapcsolódást nyújt az egész családnak.

Deglingos játékcsalád egyedisége, anyagainak különlegesen finom tapintása, érzékszerveket fejlesztő tulajdonságai- csörgő hang, különböző tapintás érzetet nyújtó anyagok,élénk színek, kicsi kezek markoló fogására épülő alakzat-nagyszerű fejlesztő és kedvenc játék is egyszerre.