Barion Pixel
Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
10.080 Ft (7.937 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 12 éves kortól
Játékidő Hosszú (60 perc fölött)
Játékosok száma 3-4 fő
Kiknek ajánljuk? Lányoknak és fiúknak
EAN 9001890803796
Népszerűséginformation_mark ⭐⭐⭐⭐⭐ (4)

CATAN A Hódítók Legendája – Lovagok és Városok társasjáték kiegészítő – Piatnik

Ár:
10.080 Ft (7.937 Ft + ÁFA)
Gyártó: Piatnik
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. augusztus 10.
Cikkszám: TJR10492
Szerezhető hűségpontok: 101


Leírás

Sötét felhők gyülekeznek az egykor békés táj felett. A CATAN® gazdagsága és hatalma által elcsábított vad barbárok támadásra manővereznek. Hatalmas hadihajóik kirajzolódnak a fényes narancssárga horizonton. Erősnek kell lenned! A barbárok a leggyengébb célpontokat támadják meg, és támadásuk áldozata az a játékos lesz, aki a legkevesebbet tesz hozzá CATAN® védelméhez.
Ne kockáztass! Vezesd be a lovagjaidat!
A CATAN A Hódítók Legendája – Lovagok és Városok társasjáték kiegészítővel részt veszel CATAN® védelmében, és versenyzel a CATAN® három nagy metropoliszának felépítéséért. E pompás városközpontok mindegyike még a városoknál is értékesebb. A veszélyes barbárokkal szemben is védettek. Fektess be a városfejlesztésekbe, amelyeket három kereskedelmi árucikk segítségével szerezhetsz meg: érme, papír és szövet. Ha fejleszted kultúrádat, összeszeded lovagjaidat és gazdagítod szép városaidat, te leszel CATAN® nagy birodalmának ura!
 

Szállítási információ

Leírás

 

A virágzó kereskedelem jólétet hoz Catanba. Ez a gazdagság azonban a barbárokat is vonzza. Catan lovagjaira van szükség! A bővítmény a CATAN - Tengerészek és a CATAN - Kereskedők és barbárok című játékokkal is kombinálható.

A CATAN alapjáték mezőit használjátok a Catan összeállításához a mellékelt kereten belül. Mindegyikőtök éppen befejezte egy település és egy város építését, amikor sötét felhők gyülekeznek Catan békés szigete felett. Vad barbárok, akiket Catan gazdagsága vonz, a sziget partjai felé hajóznak. Van azonban még elég időtök felkészülni a betolakodókkal való szembeszállásra. Az ellenséges barbár sereg ereje mindig megfelel a Catanon lévő városok számának. Ahhoz, hogy sikeresen megvédjétek Catant, az összes játékos lovagjának együttesen legalább olyan erősnek kell lennie, mint a barbár sereg.
A lovagokat nem kártyák formájában használjátok, hanem fából készült jelzőkkel ábrázoljátok őket, amelyeket üres kereszteződésekre helyeztek el. minden jelzőnek van egy "aktív" oldala, amely egy színes lovagi sisakot ábrázol, és egy "inaktív" oldala, amely egy fekete-fehér lovagi sisakot ábrázol. Egy lovag csak aktiválás után tud harcolni; az aktiválás egy gabonába kerül. Miután kifizettétek a gabonát, megfordítjátok a lovagjelvényt úgy, hogy az aktív oldala felfelé legyen. A jelvényen lévő minden egyes gyűrű egy erőpontnak számít.

Ha az összes játékos lovagjainak együttesen elegendő erőpontja van ahhoz, hogy legyőzze a barbár sereget, a veszély egyelőre elhárul. Ha azonban a kataniai lovagok túl gyengék, egy várost megrohamoznak, és településsé minősítenek vissza.

Ez a sajnálatos esemény mindig azt a játékost érinti, akinek a barbárok támadásakor a legalacsonyabb volt az aktív lovagok összlétszáma. A Catan védelmén kívül a lovagok arra is használhatók, hogy elkergessék a rablót, vagy kiszorítsák egy másik játékos lovagját.

CATAN - Városok és lovagok - Játékelemek
Amikor éppen nem Catan védelmével vagytok elfoglalva, akkor a metropoliszokért versenyeztek, amelyek két további győzelmi pontot jelentenek. Ahhoz, hogy metropoliszt alapíthassatok (amely egy város tetejére kerül), először fejlesztenetek kell a városaitokat.

A városi épületek, például a könyvtár, a piac, az apátság vagy a városháza építését a fejlesztési flipcharton jelzik.

CATAN Városok és lovagok játékkomponensek 
A városfejlesztésekért árucikkekkel, például érmékkel, ruhával vagy könyvekkel fizetsz. Hogyan szerzitek be az árucikkeket? A hegy-, legelő- és erdőhegyek melletti városok két nyersanyag helyett csak egy nyersanyagot termelnek, de egy, az adott nyersanyagtípusból származó árut is.

A városfejlesztések növekedésével egyre kedvezőbbé válnak az esélyek az új haladáskártyák megszerzésére. Az olyan kártyák, mint a "Bányászat", az "Öntözés" vagy az "Építő daru" gyorsabb települési tevékenységet tesznek lehetővé. Az olyan kártyák, mint a "Kereskedő", "Kereskedelmi flotta", "Kereskedelmi monopólium" vagy "Erőforrás-monopólium" előnyöket teremtenek a kereskedelemmel kapcsolatban. Másrészt az erősebb játékosokat olyan kártyákkal lehet zavarni, mint a "Dezertőr", a "Kém" vagy a "Diplomat".

Szokj hozzá a Catan keményebb életéhez - és egy hosszabb, de egyben izgalmasabb játékhoz. Az a játékos nyer, aki először éri el a 13 győzelmi pontot.

Tartalma:
– 20 hódító
– 16 erőd
– 18 politikakártya
– 20 csatakártya
– 32 borostyánlapka
– 32 borlapka
– 4x ágyú és ló figura
– 4x 2 játékos jelölő
– 4x öntöde és lovastanya
– áttekintőkártyák
– 5 kereskedőállomás
– 1 iránylapka
– 10 számkorong
– 4 partraszállás jelző
– település jelző
– 4 útjelző
– 3 útelzárásjelző
– keretelemek
– 24 tájkarton
– 3 jelenettábla

Játékosok száma 3–4 fő
Játékidő kb. 120 perc♨️Vásárold meg most csak 10.080 Ft-ért! ♨️
Gyors és pontos szállítás -Gondos csomagolás - Értesítés a rendelés minden mozzanatáról - Játékfarm: Magyar családi vállalkozás
♨️

✔️Szállítás:  A "raktár-on" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Legnépszerűbb játékok, amelyek másoknak is tetszettek

Vélemények

Még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!