Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
2.650 Ft (2.087 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 4 éves kortól
Játékidő Rövid (10-30 perc)
Játékosok száma Családi (2-5 fő)
Kiknek ajánljuk? Lányoknak és fiúknak
Nyelv Magyar

Caro Cane kártyajáték

Ár:
2.650 Ft (2.087 Ft + ÁFA)
Gyártó: Piatnik
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 62319
Szerezhető hűségpontok: 27
Átlagos értékelés:

A komplex gondolkodási folyamatok fejlesztésére megalkotott Caro Cane kártyajáték aranyos kutyás rajzaival izgalmas szórakozást biztosít, miközben többféle képességet is fejleszt - már 4 éves kortól! 
♨️Vásárold meg most csak 2.650 Ft-ért!♨️

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Leírás

Caro Cane kártyajáték részletek:

 

A Caro Cane kártyajáték a fiatalok számára készült, melyben a játékosok már 4 éves kortól fejleszthetik megfigyelőképességüket. A kártyákon kutyákat és mellettük lévő dolgokat (fa, hajó, kalap, autó, macska, hold, labda, fiú vagy lány) láthatunk különböző helyzetekben és máshol elhelyedkedve a kártyán. Viszont a lapok között vannak közös vonások - nosza nem ugyanolyanok a képek, de egy kis fejtöréssel rá lehet jönni, melyik lap melyikhez kapcsolható. A játékot az a játékos nyeri, aki elsőként megszabadul lapjaitól, felismerve az összefüggéseket a kártyák között. A játékban a leggyorsabb játékos győz, tehát nem elég megtalálni az egyezőségeket, gyorsnak is kell lenni a győzelemhez! 

A Caro Cane kártyajáték izgalmas játék keretein belül fejleszti a reakcióidőt, a megfigyelőképességet, a koncentrációt, a térlátást és a komplex gondolkodást. 

A Caro Cane kártyajáték ára most csak 2.650 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!