Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Ismerkedünk? Ismerkedjünk játékosan!

Vajon ő is így gondolja? Hogyan látja az életet? Mi a véleménye erről? Mi járhat a fejében? A kérdések, amelyek nagyon sokszor megfordulnak a fejünkben, amikor éppen egy új ember lép be az életünkbe. Most megmutatjuk nektek, hogy nem csak a kávézós beszélgetések, hanem játékok is segíthetnek megismerni valakit vagy jobban elmélyíteni egy már meglévő kapcsolatot.

Ismerkedős játékok.

Az ismerkedés mindig hoz magával valami újat. Egy új világnézetet, gondolkodást, érzelmeket és ingereket. Néha már úgy érezheti az ember, hogy feltöltődik, amikor egy új ember belép az életébe. Az is jó érzés, amikor megismerjük egy már általunk ismert, szeretett ember új oldalát, ami kellemes, melengető érzést hagy bennünk.
Ne csak a kávé legyen velünk, hanem egy ismerkedő társasjáték is, ami nem csak segít az ismerkedésben, de kikapcsolódást és jó szórakozást is nyújthat számunkra.

Igen? Ismerkedős játék  #1

Az Igen? egy parti társasjáték, aminek lényege, hogy egy-egy kérdés után meg tudjuk e tippelni, hogy a másik hogyan is felel rá, illetve a kérdés alapján ő hogyan viselkedne vagy viselkedik egy adott helyzetben.
„Iszik kávét reggelente? Boldog? Irányítana egy országot? Mit tenne a másikkal egy zombi támadás esetén? „ Természetesen elsőre csak Igen vagy a Nem válasz jöhet szóba, de később kifejthetitek, hogy miért adtátok azt a választ, amit. Ez pedig máris egy jó beszélgetés témát ad.

Identity

Egyedülálló társasjáték, amelyet csapatban, kettesben vagy akár önmagunkban is játszhatunk. Többféle kártya segítségével az emberi tulajdonságainkat illetve társunk tulajdonságait ismerhetjük meg jobban vagy erősíthetjük meg önmagunkban és egymásban.
Szépen kidolgozott, praktikus tárolásban található meg boltunk polcain.  Ismerkedő játéknak vagy kapcsolat megerősítő játéknak is tökéletes.

Ismerkedős, megismerős játékokTabu
 

Bár nem kifejezetten ismerkedő játék, de arra tökéletes, hogy megismerd a másik kommunikációját, észjárását, fogalmazási képességeit. Hogyan hat rá egy olyan helyzet, amikor egy fogalomról, tárgyról kell úgy beszélnie, hogy 5 bizonyos szót nem használhat. Garantált hozzá a jó kedv és a nevetés!


Phix

A Phix társasjáték az Identity családi és gyermek változata, amit maga egy pszichológus fejlesztett ki. A játék a családi kötelékek, szülő-gyermek kapcsolat megerősítésére, lelki problémák feltárására, bizalom építésre lett kitalálva. Különböző témakörök vannak, amiben a kérdések és feladatok egyaránt szólnak a szülőnek és gyermeknek. Nem csak a szülő a gyermeket, de a gyermek a szülőt is jobban megismerheti.
A legfontosabb a játék során, hogy a szülő és gyermek egyenrangú partnerek legyenek. Meséljenek, válaszoljanak és oldják meg együtt a feladatokat játékosan.

A fent említett játékok mind segítséget tudnak nyújtani az egymás megismerésében, fejlesztésében illetve a kapcsolatok elmélyítésében. Nem csak felnőtteknek, hanem gyermekeknek is. Párkapcsolat, baráti kapcsolat, szülő és gyermek kapcsolat. Mind fontosak az ember életében, amit ápolni kell és folyamatosan dolgozni rajta. Az a kapcsolat, ami pedig a legfontosabb a saját magunkkal való kapcsolatunk, hiszen mi vagyunk az origó, belőlünk indul ki minden. Ez az alapja a társadalomban lévő kapcsolatainknak is. 

További ismerkedős játékok, társasjátékok: https://www.jatekfarm.hu/kommunikacios-beszelgetos-tarsasjatekok