Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Főzős játékok lányoknak

Kővári Éva

Napjainkban könnyedén találunk online főzős játékokat, de bizonyára senki sem szeretné, hogy gyermeke órákon át nézze a kijelzőt. Cikkünkből megtudhatod hogyan szerezhetsz nagyszerű valósághű konyhai élményeket gyermekednek, mindezt biztonságos körülmények között és ezekkel hogyan fejlődnek a képességei. 

Szeretnénk önfeledt szórakozást biztosítani a kislányok számára, ezért tartjuk fontosnak, hogy ne legyenek kitéve a konyhában található veszélyforrásoknak, biztonságban játszhassák el, hogy most épp egy finom tortát sütnek a kedvenc babájuknak vagy egy komplett ínycsiklandozó menüsort készítenek.  

Főzéshez szükséges eszközök  

Először is, nézzük meg milyen eszközökkel lephetjük meg lányunkat, amikhez nem szükséges nagy helyet foglaló játék konyha. Az alapok elsajátításához ideális a Hape főző készletÉlethű eszközök, nagyszerű időtöltést garantál és nem utolsó sorban helytakarékos, mégis szórakoztató. Az apró mozdulatokkal a szem-kéz koordinációt fejlesztjük és a képzelőerő, fantázia fejlődéséhez. 

Hape Gyümölcssaláta is képezheti a szórakozás részét.  A gyümölcsök összetapaszthatóakszétvághatóak kedv szerint. Érdekes formái és színei felkeltik a gyerekek figyelmét, emellett fejlesztik a kreativitást, segít megismertetni a gyümölcsöket a kisebb gyerekekkel. Segít az egészséges táplálkozásra nevelésben. Variáld kedvedre a salátát! 

Djeco My Caffee Machine Kávéfőző segít a hétköznapi szituációkkal ismerkedni. A szülők mintáját követve, a fantáziáját fejlesztve szórakozhatnak a gyerekek. 

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, ezekhez találunk a Játékfarm honlapján különböző valósághű élelmiszereket , szendvics alapanyagokat és például palacsinta készítéshez szükséges kellékeket.  Ezek a főzős játékok a hozzájárulnak a hétköznapi cselekvések könnyed elsajátításához. 

Konyhák 

A játékpiacon már rengeteg változatban találunk remekül felszerelt főzős játék konyhát, 

Főző pult
például Gaby konyha fából és Lili Rose's cooker. Ezek a játékok úgy vannak felszerelve,

mint akár egy igazi konyha. 

Tartozékaik az edények, serpenyők, evőeszközök, konyharuha és még a falióra is. Igazi bizodalom a kis konyhatündérek számára.

Ez a termék is fejleszti a kreativitást, képzelőerőt. Garantáltan remek szórakozás. 

Hape Főző pult kedv szerint alakítható, az a különlegessége, hogy a napi menüt ki lehet írni. Legyen igazi saját konyha birodalma a gyerekeknek! 

És a sok finom ételt el ne felejtsük betenni a hűtőszekrénybe! Ez az egyedi fából készült hűtő remek valósághű elemét képezi a konyhának. 

Étel készítő szettek 

Bizonyos ételekre specializálódott szerepjátékokat is nagy választékban találunk: 

Ezekkel a főzős szerepjátékokkal a személyiséget, gondolkodást, kreativitást, kézügyességet és fantáziát egyaránt fejleszthetjük. Segít a kommunikációs készségek fejlődésében is segít. 

 A felfedezés, az ismerkedés új dolgokkal önmagukban külön örömet okoznak. Esetlegesen megszerettethetünk új ételeket a gyerekekkel. Az új konyhai szavak tanulásában, a külföldi konyhákkal való ismerkedésben is nagy segítséget jelentenek. 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog