Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Bemutatkoznak a Pagony játékai a Játékfarmon

Nálunk is tavaszi megújulás van. Folyamatosan törjük a fejünket, hogy mivel színesíthetnénk a Játékfarmot, hogy még változatosabb legyen. Most ebben a bejegyzésben a pagony játékai mutatkoznak, amik biztos, hogy belopják magukat az óvodások és kisiskolások szívébe.  Számunkra is nagyon kedvesek ezek a játékok, mert olyan értékeket képviselnek, amiket mi is vallunk.
Nagyon sokan tértek be ugyanis hozzánk, olyan kéréssel, hogy valami újdonságot kerestek óvodás vagy kisiskolás korú gyermekeitek számára. Előfordul – mert kivel nem-, hogy belefutunk olyan ajánlásokba, hogy azt mondjátok, ezt ismeritek és meg is van otthon. Biztos vannak sokan közületek, akik szintén ismerik ezeket a játékokat, de van, akiknek a következő játékok valóban újnak számítanak. 

Jön! Jön! Jön!

 

Tökmagok betűző kártyajáték

 

Én az iskola megkezdésekor egyet vártam nagyon, hogy én is végre mindent el tudjak olvasni. Vártam, hogy végre megtanuljam a betűket és lelkesen gyakoroltam, vettem részt az órákon
A betűző játékot 7 éves kortól ajánljuk. Ez a pagony kártyajáték azoknak ajánlott leginkább, akik már ismerik a betűket. 4 féle játékot rejt az apró dobozka, ami segíti a szókincs fejlesztését. 4 féle játék kombináció, ami több oldalról segíti gyermekünket abban, hogy minél több szót tanuljon és ismerjen meg. Az első osztályosok számára kifejezetten ajánlott a szókapcsolatok tanulásának erősítésében.  Jó lett volna, ha annak idején az én időmben is lettek volna ilyen játékok.

 

Boribon Hogy vagy?

 

Személy szerint én nagyon örültem ennek a játéknak, hogy a polcainkra kerül. Nagyon tetszik, hogy egyre nagyobb teret hódítanak azok a játékok, amely a szülő-gyermek kapcsolatot elhivatott építeni. Minden szülő azon van, hogy a délutánból egy bizonyos idő azzal teljen, hogy gyermeke élmény beszámolóját hallgatja. A Boribon Hogy vagy pagony játék segíti a beszélgetés menetét, a kívánság kártyákkal gyermekünk megoszthatja velünk, hogy mire vágyik a nap további részében, az arcocska kártyákon pedig megmutatja, hogy mit érzett a mai nap folyamán és, hogy most milyen a kedve.
Érdemes azoknak megvásárolni és kipróbálni, ahol a gyermek csendesebb, nehezen fejezi ki magát.

 

Óvodás vagyok!
 

 

Igazán bájos társasjáték óvodás korú gyermekeknek. A játék során 4 szereplő bőrébe bújva nem csak, hogy végig járhatjuk az óvoda színtereit, hanem könnyebb és nehezebb feladatokat oldhatunk meg, amik a helyszínekhez kapcsolódnak. Nem probléma, ha a játékot két különböző korú gyermek játssza, hiszen a feladat kártyák így vannak tervezve. A játék nem csak szórakozásra, kellemes időtöltésre jó, hanem arra is, hogy közelebb hozzuk gyermekünk számára azt a színteret, ahol a hétköznapjait tölti.  Beszélgetés indító is lehet. Egy-egy helyszín ugyanis hozhat fel emlékeket vagy éppen az adott nap történéseit is felelevenítheti, amikor a gyermekünk meglátja.

 

 

Iskolás vagyok!

 

A játék tökéletes választás lehet azon gyermekek számára, akik éppen iskolába készülnek. Saját órarend készítésre ad lehetőséget, a gyerekek megtanulhatják az alapvető dolgokat, hogy hogyan folyik egy-egy tanóra, hogyan kell jelentkezni, hogyan zajlik a táskának a bepakolása, de nem csak a kis diák szerepét vehetik fel, hanem a tanító szerepét is.
Különböző feladatokat oldhatnak meg. Minden tantárgyhoz tartozik egy-egy feladat füzet, amelyek játékosan segítenek a tanulásban. Fejlődik a téri tájékozódásuk, a környezetük megismerése, a feladattudatuk, az érzelmeik helyes kifejezése, szókincsük és kifejező készségük.
Szeretettel ajánljuk minden nagy csoportos lurkónak. A játékos tanulás mellett az iskola első éveire ad felkészülési lehetőséget. 

Mire lehet még számítani a kicsik számára?

 

Mindenképpen ajánljuk, hogy böngésszétek át az „Új” menüpontot az oldalon, mert rengeteg mindennel készültünk nektek az idei évre. Igyekeztünk nem csak a nagyobb gyerekek és felnőttek korosztályát megcélozni, hanem a kicsikre is próbáltunk sokkal nagyobb figyelmet fordítani. Mint máskor most is a fejlesztő szempontot tartottuk szem előtt. Mindenképpen olyan játékokat próbáltunk a boltunkba és a weboldalra behozni, ami egyszerre fejleszt, tanít, és egyben szórakoztat is.
Nagyon sok szeretettel fogadjuk el tőletek az élménybeszámolókat is. Szeretnénk elérni, hogy az újdonságaink számotokra sok örömteli percet okozzon, ezért ne habozzatok megosztani, ha egy-egy játék pozitív értékelést kapott nálatok. Akár fényképes vagy írásos beszámolókat is szívesen fogadunk, hiszen Ti vagytok nekünk a legfontosabbak!

Jó játékot és kellemes időtöltést kívánunk nektek!

És még valami: A KAPCSOLÓDÓ termékeket se felejtsétek el átböngészni a bejegyzés alatt :)