Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Kiemelt ajánlatok

Játékfarm játék webáruház legnépszerűbb kategóriái

Játék webáruház hírek, blog

 • Fejlesztő játékok gyerekeknek

  Fejlesztő játékok gyerekeknek a JátékfarmonBár ma már nagyon sok társasjáték és kártyajáték áll rendelkezésünkre, amik nem csak a szórakozást biztosítják, hanem a tanulásban is nagy segítségünkre lehetnek. A mai világban viszont már vannak olyan fejlesztő játékok gyerekeknek, amik speciálisan a fejlesztésre, tanulásra összpontosítanak, de közben maga a játék is megmarad.
  Részletek
 • Kockás játékok

  Kockás játékok mindenkinek a JátékfarmonNagyon sok felé lehet ma már a társasjátékokat szedni, hiszen ma már a választék kategóriákban nagyon széles. Most egy talán teljesen új területre lépünk és pár kockás játékot mutatunk be nektek. Bár vannak, akik ismerik például a kocka pókert, mi ezen felül is szeretnénk nektek pár játékot bemutatni.

  Részletek
 • Csoportos játékok – Nagyban játszunk!

  Csoportos játékok széles választékban a JátékfarmonA csoportos játékok lényege, hogy minél több embert hozzon és kovácsoljon össze. Játszhatunk akár egymás ellen, de együtt, egy csapatban is. A lényeg maga az élmény és a megfelelő időtöltés, aminek köszönhetően a hangulat kiváló az emlék pedig örök marad.
  Mutatunk nektek néhány szuper csoportos játékot és bízunk benne, hogy megjön a játék kedvetek! Hívjátok meg a barátokat, a rokonokat, a nagyit, a nagyapát és mindenkit, aki kapható egy szuper játék délutánra.
  Részletek
 • Baba játékok - Az igazán kicsiknek

  Baba játékok minden mennyiségben a JátékfarminMár egészen pár hónapos kortól kaphatóak különféle baba játékok. A szülők csak kapkodják a fejüket és sokszor nem tudják, hogy jó döntést hoznak e egy-egy játék megvásárlásával. Nem csoda, hiszen a piac telített és nehéz döntést hozni az ügyben, hogy megfelelő játékot válasszunk csemeténknek.

  Részletek
 • Mászkálós játékok

  Mászkálós játékok a JátékfarmonA  gyerekeknek hihetetlen nagy  mozgás igényük van. Fáradhatatlanul szaladnak, kúsznak, másznak. Folyamatosan úton vannak, hogy felfedezzék maguk körül a világot. Nekünk szülőknek pedig az a dolgunk, hogy lépést tartsunk gyermekeinkkel. Sokak fejében megfordul, hogy vajon milyen mászkálós játék lehetne még az ideális, ami mozgásra ösztönöz, fejleszt és közben a gyermekünk élvezi a játék adta kellemes időtöltést. 
  Részletek
 • Ügyességi játékok, ügyességi játékok kicsiknek, nagyoknak, óvodásoknak

   

  Ügyességi játékok, amelyek igazalmasak és szórakoztatóak a JátékfarmonJó a kézügyességed? Nem remeg a kezed? Szeretsz nyerni? Ki ne szeretné a kihívásokat akár felnőtt fejjel is? Az ügyességi játékok képesek egy kis adrenalint, izgalmat adni, miközben ez hozza meg az igazi szórakozás lehetőségét. A gyerekek nagy kedvence, hiszen minden a gyorsaságon, a figyelmen és a szívből jövő jó kedven múlik.  De nem csak a gyerekeknek lehet ez kiváló időtöltési lehetőség, hanem a felnőtteknek is. Nem szabad elfelejtkeznünk arról, hogy a társasjátékok, lehetnek bármilyen kategóriában, a felnőtteknek is szólnak.
   

  Részletek

Akciós játék webáruház játékok, fejlesztő játékok, társasjátékok

Játékfarm fejlesztő játék webáruház értékelések

Megbízható bolt