Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Kiemelt ajánlatok

Játékfarm játék webáruház legnépszerűbb kategóriái

Játék webáruház hírek, blog

 • Itt a jó idő, irány a természet – Kinti időtöltés gyermekekkel!

  Nagyszüleink és szüleink nagyon sok időt töltöttek annak idején kint a szabadban. Kevés volt az a játék idő, amit bent, a négy fal között töltöttek. Minden évszakban kint játszottak.
  Ma már a gyerekek nagyon kevés időt töltenek a szabad levegőn és inkább a számítógép, televízió vagy más egyéb elektronikai tárgy társaságában töltenek.
  Részletek
 • Utazás gyermekkel – Utazó játékok!

  Utazás gyermekkel! Játszatok együtt!Lassan eljön a nagy nap! A gyerekek már jelölik a naptárban, hogy hány nap van a családi nyaralásig. Hosszú lesz az út. 2 órás. Felnőttként is embert próbáló néha, nemhogy kisgyermekkel… Valamivel  el kell foglaljuk őket! 
  Részletek
 • Menekülő szoba társasjáték

  Menekülő szoba játékok otthon

  Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendtek a menekülő szobák, más néven szabadulós vagy kijutós játékok. A menekülő 

  szobák főként csapatépítésre, együttműködés fejlesztésére, közös kalandra és derűs szórakozásra adnak lehetőséget. A játék során minden esetben különböző feladatok és feladványok megoldásával haladhattok lépésről lépésre, majd menekülhettek ki a szobából/helyiségből.

  Csapatépítés, kalandok, izgalmak, kreatív problémamegoldás, önfeledt szórakozás – ezt az élményt hozza el otthonodba mindegyik menekülő szoba társasjáték!

  Részletek

Akciós játék webáruház játékok, fejlesztő játékok, társasjátékok

Játékfarm fejlesztő játék webáruház értékelések

Megbízható bolt