Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Kiemelt ajánlatok

Játékfarm játék webáruház legnépszerűbb kategóriái

Játék webáruház hírek, blog

 • Színes ceruza készlet nemcsak gyerekeknek

  színes ceruza készletEgy színes ceruza készletre sokféleképpen lehet tekinteni. Kisgyermekkorban főleg játék a lurkók számára, aztán később már taneszköz is. Sőt, ha nem bánunk szigorúan az elnevezésekkel, akkor még a fejlesztő játékok kategóriájába is besorolhatjuk. És persze hobbiként (vagy akár hivatásból adódóan is) sok felnőtt is szeret rajzolni.

  De nem is az a lényeg, hogyan nevezzük, vagy milyen kategóriába soroljuk, hanem az, hogy előbb vagy utóbb minden gyereknek szüksége lesz színes ceruzákra.

  Részletek
 • Tinédzserek a társasjátékok világában

  Tinédzser lányA kamaszkor beköszöntével a gyermekek elkezdenek önállósodni, próbálnak rátalálni önmagukra. Az életükben háttérbe szorulni látszik a család, a társasági élet színterévé az iskola, a park vagy a kávézók válnak. Új emberekkel ismerkednek meg, baráti kapcsolatokat alakítanak ki, és ez mind hozzájárul személyiségük fejlődéséhez.
  Részletek
 • Kézműves játékok

  Kézműves játékok a JátékfarmonAz alkotás nagyon nagy szerepet tölt be, minden gyermek életében. Gondoljunk csak bele mennyit rajzolnak, festenek, ragasztanak, formáznak vagy éppen hajtogatnak. Sokszor jönnek haza az óvodából vagy az iskolából egy-egy új műalkotással.  Természetesen otthon is létre hozhatnak valami, az intézményi művel mellé remekül beillenek majd.
  A kézműves játékok már nagyon széles skálán mozognak, ezért most szeretnénk nektek párat mutatni, hogy az otthoni művészkedéshez is megjöjjön a kedv.

  Részletek

Akciós játék webáruház játékok, fejlesztő játékok, társasjátékok

Játékfarm fejlesztő játék webáruház értékelések

Megbízható bolt